CLÍNIC DE JOSEP LÓPEZ PELS ENTRENADORS I ENTRENADORES
Bàsquet Manacor: Els nostres sèniors jugen el diumenge un dels partits més importants de la història recent s’enfronten al Joan Capó de Felanitx, una plaça d’ascens a Lliga EBA
Club. S’enfronten al Joan Capó de Felanitx en un partit que pot ser clau per a la classificació dels nostres pel playoff pel títol de lliga Balera i una plaça d’ascens a Lliga EBA.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/04/2024 - 03:38:00
85 a 80 en favor dels nostres. Per la seva banda, l’equip sènior femení DECOPUNT va perdre a casa del Consell per 48 a 39 i encara no coneix la victòria en la segona fase de la competició insular.

DIUMENGE DIA 21 A LES 17:00 HEM D’OMPLIR LES GRADERIES DEL POLIESPORTIU LA SALLE PER TAL D’ANIMAR ELS SÈNIORS CÀRNIQUES SUNYER. Els nostres sèniors CÀRNIQUES SUNYER de Lliga Escribano Balear juguen diumenge que ve un dels partits més importants de la història recent del nostre Club. S’enfronten al Joan Capó de Felanitx en un partit que pot ser clau per a la classificació dels nostres pel playoff pel títol de lliga Balera i una plaça d’ascens a Lliga EBA.

Després d’una temporada espectacular, el nostre primer equip masculí arriba a les darrres jornades de la lliga amb la possibilitat de quedar en la segona o la tercera possició. És per això que el proper diumenge necessitarem del suport del tots els manacorins i manacorines. Us animam avenir a La Salle vestits de vermell i portar moltes ganes d’animar i donar suport als nostres. Entre tots i totes hem de fer possible que les graderies de La Salle siguin una marea vermella!!!

Ritme i agressivitat, conceptes bàsics", impartit per en Josep López actual entrenador del nostre sènior masculí de la lliga balear, formador criat al Joventut de Badalona i amb una àmplia i dilatada experiència a les banquetes.

MOLT BONA TEMPORADA DEL SÈNIOR FEMENÍ DE LLIGA BALEAR ESTACIONS DE SERVEI FEBRER MARTÍ. En categoria sènior femenina balear, les nostres jugadores varen acabar la lliga amb una derrota davant el líder indiscutible de la lliga, el Calvià per 61 A 88. Darrer partit a casa de les nostres jugadores que han finalitzat la lliga en una meritòria 8ena possició, aconseguint 10 victòries i fent un gran bot qualitatiu respecte a la temporada passada. Des d’aquí donam l’enhorabona a les jugadores i a en Juan Antonio Ferrera i a en Toni Bennassar per la gran tasca realitzada i pel referent tan positiu que ha sigut l’equip per a les nines i pels nins del nostre Club.

EL SÈNIOR MASCULÍ INSULAR UM BEACH HOUSE GUANYA AL LÍDER LA DE LLIGA, EL VIUBÀSQUET. Divendres passat els nostres sènior de lliga insular varen vèncer a La Salle a l’actual líder de la competició, el ViuBàsquet de Bunyola. En un gran partit de tot l’equip el marcador final reflexà un ajustat i emocionant 85 a 80 en favor dels nostres. Per la seva banda, l’equip sènior femení DECOPUNT va perdre a casa del Consell per 48 a 39 i encara no coneix la victòria en la segona fase de la competició insular.

CLÍNIC DE JOSEP LÓPEZ PELS ENTRENADORS I ENTRENADORES DEL CLUB. La setmana passada el cos tècnic del nostre Club va poder assistir a un clínic sobre "filosofia defensiva: Ritme i agressivitat, conceptes bàsics", impartit per en Josep López actual entrenador del nostre sènior masculí de la lliga balear, formador criat al Joventut de Badalona i amb una àmplia i dilatada experiència a les banquetes.

Va ser una xerrada pràctica molt productiva i que de ben segur servirà per fer créixer els nostres entrenadors i entrenadores i en conseqüència als jugadors i jugadores del nostre club. Moltes gràcies Josep i moltes gràcies també als jugadors del nostre equip júnior Mallorca Sea Paradise.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado