enllaços per a les inscripcions a: http://felanitxtechweekend.com
L'Ajuntament de Felanitx a través de l'Àrea de Joventut ha presentat el programa d'actes que tendrà lloc amb motiu de la 8a edició de la " Felanitx Tech Weekend"
La Felanitx Tech Weekend, que se celebrarà al Poliesportiu Guillem Timoner de Felanitx, es realitzarà entre el 14 i el 16 d'octubre. L'objectiu és crear un espai d'intercanvi i cooperació per al foment de la cultura
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/09/2022 - 03:35:00
- Lan Party: esdeveniment que reuneix un grup de persones amb els seus ordinadors per jugar i compartir coneixements sobre tecnologia i comunicació.

Torna la "Felanitx Tech Weekend" per fomentar la cultura tecnològica entre els joves i adolescents.. L'Ajuntament de Felanitx a través de l'Àrea de Joventut ha presentat el programa d'actes que tendrà lloc amb motiu de la 8a edició de la " Felanitx Tech Weekend".

La Felanitx Tech Weekend, que se celebrarà al Poliesportiu Guillem Timoner de Felanitx, es realitzarà entre el 14 i el 16 d'octubre. L'objectiu és crear un espai d'intercanvi i cooperació per al foment de la cultura de la innovació tecnològica.

El lema d'enguany és "Coneix personalment les persones amb qui et relaciones per internet i amb qui comparteixes jocs, aficions, etc". La Felanitx Tech Weekend compta amb tres eixos: Una Lan Party, Felanitx Game Jam i tallers.

El lema d'enguany és "Coneix personalment les persones amb qui et relaciones per internet i amb qui comparteixes jocs, aficions, etc". La Felanitx Tech Weekend compta amb tres eixos: Una Lan Party, Felanitx Game Jam i tallers.

La regidora de Joventut Marta Cano, "Recuperam el format inicial de forma presencial i acostarem les noves tecnologies als ciutadans i ciutadanes. Es faran diferents activitats, el primer dia es presentaran tots els actes amb instagramers del municipi els quals ens contaran els pros i contres de la seva tasca i del món de les noves tecnologies. Es realitzaran tallers i cursos pels infants de 3 fins a 15 anys"

- Lan Party: esdeveniment que reuneix un grup de persones amb els seus ordinadors per jugar i compartir coneixements sobre tecnologia i comunicació.

- Felanitx Game Jam: Per primer pic en la història es durà a terme una Game Jam. Una trobada per creadors de videojocs en la qual els participants hauran de demostrar les seves habilitats i creativitat en un temps rècord: 36 hores. Es podrà participar en grups de mínim 2 persones i màxim 5. El concurs es durà terme amb la col·laboració de Frogames, empresa de formació online en noves tecnologies.

-Tallers per infants i joves:

Un any més es comptarà amb una oferta formativa i al mateix temps lúdica i vivencial, per a nines i nins de 3 a 15 anys. La realització dels tallers es troba subjecte a un mínim de participants. Les places són limitades i s'assignaran per estricte ordre d'inscripció. Podeu trobar tota la informació i també els enllaços per a les inscripcions a: http://felanitxtechweekend.com

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado