ES JUGUEN ELS PRIMERS PARTITS AMISTOSOS DE LA TEMPORADA
Manacor: Els nostres séniors CÀRNICAS SUNYER varen diputar el seu primer partit de preparació dissabte passat a La Salle contra el Ciutat d’Ina Bàsquet
XINXERAM varen competir contra el Molinar a Manacor i també contra els nostres infantil OPTICALIA MANACOR i els cadets PASTISSERIA RAMIS varen disputar un partit a casa dels companys d’Artà
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/09/2022 - 03:42:00
Les nines de l’infantil de promoció varen jugar un gran partit a casa del Montuïri i les nostres cadets FORN CA´N TÒFOL segueixen amb la seva preparació, disputant un partit a casa de les companyes d’Inca.

ES JUGUEN ELS PRIMERS PARTITS AMISTOSOS DE LA TEMPORADA 22-23. Els nostres séniors CÀRNICAS SUNYER varen diputar el seu primer partit de preparació dissabte passat a La Salle contra el Ciutat d’Ina Bàsquet. Per la seva banda, les séniors BENZINERES FEBRER MARTÍ ja han disputat dos partits, un a Sineu i un altra a casa davant el Bahía San Agustín.

Per la seva banda, els cadets XINXERAM varen competir contra el Molinar a Manacor i també contra els nostres infantil OPTICALIA MANACOR i els cadets PASTISSERIA RAMIS varen disputar un partit a casa dels companys d’Artà i un torneig amistós amb els companys del Molinar.

el seu primer partit de preparació dissabte passat a La Salle contra el Ciutat d’Ina Bàsquet. Per la seva banda, les séniors BENZINERES FEBRER MARTÍ ja han disputat dos partits, un a Sineu i un altra a casa davant el Bahía San Agustín.

Les nines de l’infantil de promoció varen jugar un gran partit a casa del Montuïri i les nostres cadets FORN CA´N TÒFOL segueixen amb la seva preparació, disputant un partit a casa de les companyes d’Inca. Per la seva bada les minis INNOVATEC SECURITY varen disfrutar d’un bon partit contra el Sa Pobla.

DIMARTS DIA 13 HA COMENÇAT L’ESCOLETA DEL BÀSQUET MANACOR AMB UN GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ. El dimarts ha donat inici un nou curs de l’ESCOLETA de bàsquet del Club Bàsquet Manacor. Cada dimarts i dijous de les 17:15 a les 18:15 a La Salle, els nins i nines d’entre 3 i 9 anys podran gaudir de l’esport, la diversió i l’amistat. El nou curs ha començat amb un gran èxit de participació demostrant que l’esport en equip és una gran eina de diversió, aprenentatge i educació i una gran espai per fer noves amistats. Si voleu més informació sobre la tasca esportiva i formativa del Bàsquet Manacor podeu contactar al 667 02 50 62 o enviar un correu a [email protected]

EL CAMPUS DE SETEMBRE DEL BÀSQUET MANACOR COMPTÀ AMB MÉS DE CINQUANTA CAMPISTES. El Campus de setembre organitzat pel nostre club va possibilitar a més de cinquanta nins i nines disfrutar del bàsquet i l’esport durant els dies previs a l’inici del curs escolar. Estam molt agraïts als entrenadors i entrenadores del Campus que aconseguiren realitzar una gran tasca formativa i educativa alhora que molt divertida! Moltes gràcies a tots els infants que hi participaren i a les famílies per les mostres de suport i de confiança.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado