TORN PER A LES INFANTILS I PER A LES MINIS ALS CAMPUS
Els equips del Club Bàsquet Manacor iniciaren la pretemporada sota la direcció del preparador físic en Jaume Febrer i el nostre club organitza un Campus els dies 1,2,5,6,7,8 i 9 de setembre
Campus els dies 1,2,5,6,7,8 i 9 de setembre a La Salle de Manacor, de les 9:00 a les 14:00 ( amb matinera de 8:00 a 9:00 gratuïta). El campus és per a nines i per a nins d’entre 4 a 16 anys.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/08/2022 - 11:03:57
CAMPUS DE MILLORA TÈCNICA I TÀCTICA serà un espai a on els nins i nines de categoria premini, mini, infantil i cadet seguirant desenvolupant i millorant les seves capacitats tècniques

INICI DE LA PRETEMPORADA DELS EQUIP DEL BÀSQUET MANACOR. Aquesta setmana passada els equips del Club Bàsquet Manacor iniciaren la pretemporada sota la direcció del preparador físic del Club, en Jaume Febrer i dels diferents entrenadors i entrenadores del Club.

Els sèniors de categoria balear, el masculí Càrniques Sunyer i el femení Benzineres Febrer Martí, a més, realitzan una sessió setmanal a les instal.lacions del Laboratori 22, ésponsor del nostre Club.

Els sèniors de categoria balear, el masculí Càrniques Sunyer i el femení Benzineres Febrer Martí, a més, realitzan una sessió setmanal a les instal.lacions del Laboratori 22, ésponsor del nostre Club.

CAMPUS DE SETEMBRE DEL CLUB BÀSQUET MANACOR. El nostre club organitza un Campus els dies 1,2,5,6,7,8 i 9 de setembre a La Salle de Manacor, de les 9:00 a les 14:00 ( amb matinera de 8:00 a 9:00 gratuïta). El campus és per a nines i per a nins d’entre 4 a 16 anys.

Per una banda hi haurà el ja tradicional DIVERBÀSQUET pels nins i nines més peques, d’entre 4 i 8 anys que volen disfrutar del bàsquet, l’esport, els jocs i d’activitats lúdiques adaptades a la seva edat.

D’altra banda el CAMPUS DE MILLORA TÈCNICA I TÀCTICA serà un espai a on els nins i nines de categoria premini, mini, infantil i cadet seguirant desenvolupant i millorant les seves capacitats tècniques i tàctiques. Per a més informació enviar whatsapp al 667025063 o un correu a [email protected]

TORN PER A LES INFANTILS I PER A LES MINIS ALS CAMPUS TALENT DE LA FBIB. Na Mireia Tous i na Caterina Villalonga en categoria infantil i na Victoria Llabrés, na Martina Suasi, na Silvia Lorenzo i na Joana Sansó en categoria mini estan disfutant aquests dies dels campus de seleccions organitzats per la federació de les nostres illes. Enhorabona a totes elles!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado