4.500 € i una exposició individual per l'obra guanyadora.
Obert el termini per presentar obres al VIII Certamen Arts Plàstiques Ciutat de Felanitx 2022 els dossiers es poden rebre fins al 22 de juliol
Àlbum para una hija no nacida» i el segon premi va recaure en Catalina Julve amb l'obra «Alfabetización de la primera brigada mixta». Per a més informació podeu consultar les bases a la pàgina web de l'Ajuntament de Felanitx
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/06/2022 - 09:23:00
Ciutat de Felanitx amb l'objectiu de fomentar la creació i patrocinar la feina de les i els artistes de tot el món. Enguany es compta amb un únic premi dotat de 4.500 € i una exposició individual per l'obra guanyadora.

Obert el termini per presentar obres al VIII Certamen Arts Plàstiques Ciutat de Felanitx 2022. Els dossiers es poden rebre fins al 22 de juliol. L'Ajuntament de Felanitx a través de la regidoria de cultura i el patrocini del Centre Cultural han presentat l'edició numero vuit del certamen d'Arts Plàstiques Ciutat de Felanitx amb l'objectiu de fomentar la creació i patrocinar la feina de les i els artistes de tot el món. Enguany es compta amb un únic premi dotat de 4.500 € i una exposició individual per l'obra guanyadora.

Pot participar qualsevol persona sense distinció de nacionalitat o lloc de residència en qualsevol dels àmbits de la pintura, escultura, dibuix, fotografia o suports i tècniques plàstiques i visuals. Les obres han de ser originals, no haver-se presentat a altre certamen ni rebre cap guardó. El termini per presentar-se és fins al pròxim 22 de juliol en format digital PDF al correu [email protected]

54 dossiers, dels quals se'n varen seleccionar dotze que s'exposaren a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura. La guanyadora del 2021 va ser Beatriz Polo amb la seva obra «A Laia.

Recordem que al darrer certamen es varen presentar un total de 54 dossiers, dels quals se'n varen seleccionar dotze que s'exposaren a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura. La guanyadora del 2021 va ser Beatriz Polo amb la seva obra «A Laia.

Àlbum para una hija no nacida» i el segon premi va recaure en Catalina Julve amb l'obra «Alfabetización de la primera brigada mixta». Per a més informació podeu consultar les bases a la pàgina web de l'Ajuntament de Felanitx, escriure a [email protected] o telefonar al 971 58 22 74.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado