Inca organitza amb èxit de participació una nova edició de les Jornades
L’Ajuntament d’Inca ha celebrat aquest cap de setmana una nova edició de les Jornades d’Estudis Locals, les més antigues de Mallorca amb èxit de participació
D’altra banda, es publiquen també digitalment a través de la Biblioteca Digital de les Illes Balears i qualsevol investigador pot consultar cada un dels més de 300 estudis presentats a les Jornades d’Estudis Locals d’Inca.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/11/2021 - 11:09:00
Les Jornades d’Estudis Locals d’Inca, com a deganes dels estudis locals a l’illa de Mallorca, són pioneres i líders en la implementació de les noves tecnologies. D’aquesta manera, cada any es publica una versió en paper

Inca organitza amb èxit de participació una nova edició de les Jornades d'Estudis Locals. L’Ajuntament d’Inca ha celebrat aquest cap de setmana una nova edició de les Jornades d’Estudis Locals, les més antigues de Mallorca. «La finalitat d’aquesta iniciativa és impulsar la investigació interdisciplinària, alhora que es coneix i promou la història de la nostra ciutat», explica la regidora de Cultura, Alice Weber.

Així doncs, el professor emèrit de la Universitat de les Illes Balears, Miquel Seguí Llinàs, va ser el responsable de donar el sus a les XXII Jornades d’Estudis Locals d’Inca amb la seva ponència «Per Inca hi passen turistes». Després, durant el dissabte es varen presentar vint comunicacions, agrupades per blocs temàtics. Els estudis versaven sobre història (de la prehistòria a l’edat contemporània), medi ambient, noms propis i cultura i identitats.

Universitat de les Illes Balears, Miquel Seguí Llinàs, va ser el responsable de donar el sus a les XXII Jornades d’Estudis Locals d’Inca amb la seva ponència «Per Inca hi passen turistes».

Les Jornades d’Estudis Locals d’Inca, com a deganes dels estudis locals a l’illa de Mallorca, són pioneres i líders en la implementació de les noves tecnologies. D’aquesta manera, cada any es publica una versió en paper de les comunicacions, que es presenta el dia de Sant Jordi.

D’altra banda, es publiquen també digitalment a través de la Biblioteca Digital de les Illes Balears i qualsevol investigador pot consultar cada un dels més de 300 estudis presentats a les Jornades d’Estudis Locals d’Inca. A més a més, les jornades s’ha pogut seguir també en streaming per YouTube.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado