Pep Jaume, investit nou batle del municipi de Sant Llorenç
Pep Jaume Umbert ha estat investit com a nou batle del municipi de Sant Llorenç en el Ple Extraordinari celebrat a la Sala Principal de l’Espai 36, després que Mateu Puigròs renunciés
pacte, entre els quals es troben el conveni de la residència, la reforma de la unitat bàsica de salut, l'obra en l'arxiu, en el carrer Mossèn Alcover de Son Carrió, o en el poliesportiu Sa Coma, entre altres.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/11/2021 - 01:49:00
L’acte ha comptat amb la presencia de diferents autoritats polítiques, com Francina Armengol, Catalina Cladera i Mercedes Garrido, i de la gent del poble que no ha volgut perdre’s aquest moment.

Pep Jaume, investit nou batle del municipi de Sant Llorenç des Cardassar. Avui matí, Pep Jaume Umbert ha estat investit com a nou batle del municipi de Sant Llorenç en el Ple Extraordinari celebrat a la Sala Principal de l’Espai 36, després que Mateu Puigròs renunciés per tal de complir el Pacte de Legislatura 2019/2023

L’acte ha comptat amb la presencia de diferents autoritats polítiques, com Francina Armengol, Catalina Cladera i Mercedes Garrido, i de la gent del poble que no ha volgut perdre’s aquest moment.

Seguirem fent feina per una recuperació justa perquè tots els llorencins i llorencines prosperin, perquè ningú quedi enrere, perquè sapiguem sobreposar-nos de les adversitats com ho hem fet en el passat

Algunes de les paraules del nou batle han manifestat la voluntat de seguir complint els acords del pacte, entre els quals es troben el conveni de la residència, la reforma de la unitat bàsica de salut, l'obra en l'arxiu, en el carrer Mossèn Alcover de Son Carrió, o en el poliesportiu Sa Coma, entre altres.

Seguirem fent feina per una recuperació justa perquè tots els llorencins i llorencines prosperin, perquè ningú quedi enrere, perquè sapiguem sobreposar-nos de les adversitats com ho hem fet en el passat, perquè siguem capaços de posar la mirada en el futur que volem per al nostre poble, perquè siguem feliços i bones persones", ha manifestat Jaume.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado