L’Ajuntament d’Inca reduirà l’IBI un 20% als immobles
L’Ajuntament d’Inca planteja una modificació de l’ordenança fiscal reguladora de l’Impost sobre Bens Immobles (IBI) per reduir el gravamen als comerciants, restauradors i empresaris, un 20%
«Després de mesos molt complicats, és important que ens mantinguem al costat dels sectors més afectats per la crisi, així com hem fet fins ara. Per aquest motiu, consideram adient reduir l’IBI als comerciants, restauradors
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/10/2021 - 09:24:00
Així doncs, el consistori proposarà una modificació de l’IBI per baixar el tipus de gravamen que s’aplica als immobles dels usos comercials i usos industrials, en la pròxima sessió plenària que es celebrarà el pròxim 28 d’octubre.

L’Ajuntament d’Inca reduirà l’IBI un 20% als immobles d’ús comercial i industrial En aquest cas, el tipus de gravamen que s’aplica passarà de l’1% al 0,8%.. L’Ajuntament d’Inca planteja una modificació de l’ordenança fiscal reguladora de l’Impost sobre Bens Immobles (IBI) per reduir el gravamen als comerciants, restauradors i empresaris.

D’aquesta manera, es vol reduir la càrrega fiscal dels sectors més afectats per la crisi econòmica provocada per la pandèmia de la COVID-19. «Després de mesos molt complicats, és important que ens mantinguem al costat dels sectors més afectats per la crisi, així com hem fet fins ara. Per aquest motiu, consideram adient reduir l’IBI als comerciants, restauradors i empresaris amb la finalitat de contribuir a reactivar l’economia local», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Aquesta modificació afecta un total de 121 immobles d’ús comercial i 65 immobles que tenen un ús industrial, i suposaria una minoració total de la recaptació de 186.363,61 euros.

Així doncs, el consistori proposarà una modificació de l’IBI per baixar el tipus de gravamen que s’aplica als immobles dels usos comercials i usos industrials, en la pròxima sessió plenària que es celebrarà el pròxim 28 d’octubre. En concret, la taxa passaria de l’1% actual al 0,8%, el que suposaria una reducció del 20%.

Aquesta modificació afecta un total de 121 immobles d’ús comercial i 65 immobles que tenen un ús industrial, i suposaria una minoració total de la recaptació de 186.363,61 euros.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo