En una pista sempre complicada com la de Joan Capó (Felanitx)
Segueixen les victòries en el Zona 5 Manacor; i Gran debut en lliga del Infantils Opticalia i Vermell del Bàsquet i victòria dels Seniors Febrer Martí
Per la seva banda, els infantils OPTICALIA Manacor varen realitzar un molt bon encontre a La Salle davant el CB Llucmajor aconseguint la victòria per 71 a 39 demostrant que tenen un gran potencial.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/10/2021 - 03:40:00
D’altra banda, també debutaren en lliga les nostres infantils SONSÒNIA CENTRE AUDITIU. Les nostres nines tingueren una gran actitud però el rival, Pollença, fou superior. Malgrat la derrota per 20 a 52

GRAN DEBUT EN LLIGA DEL INFANTILS OPTICALIA MANACOR I DELS INFANTILS BÀSQUET MANACOR VERMELL. Els nostres infantils dirigits per n’Antònia Porras i n’Aida Juárez desplegaren un gran joc col.lectiu i venceren amb molta claretat als companys de Santa Maria tancant el marcador amb un 6 a 56. Per la seva banda, els infantils OPTICALIA Manacor varen realitzar un molt bon encontre a La Salle davant el CB Llucmajor aconseguint la victòria per 71 a 39 demostrant que tenen un gran potencial.

D’altra banda, també debutaren en lliga les nostres infantils SONSÒNIA CENTRE AUDITIU. Les nostres nines tingueren una gran actitud però el rival, Pollença, fou superior. Malgrat la derrota per 20 a 52 les nines varen mostrar la seva evolució i de segur aninar creixent molt de la mà de na Carme i de na Laura. En categoria infantil també, les nines de l’infantil FORN CA’N TÒFOL venceren en el seu partit amistós amb les companyes de Joan Capó de Felanitx.

El divendres, l'equip insular Masculí va jugar a casa del Joan Capó (57-75). Ells ens ho resumeixen així: "Nova victòria del Sénior Zona 5 UM Beach House. En aquesta ocasió, darrere un gran partit en intensitat i sacrifici

GRAN VICTÒRIA DE LES SÉNIORS BENZINERES FEBRER MARTÍ DAVANT EL MONTUÏRI I EMOCIONANTS VICTÒRIES DELS JÚNIOR RT. ES PARC I DE LES JÚNIORS RT. EL PINO. Les nostres séniors segueixen amb una gran dinàmica de joc i de resultats. El passat divendres jugaren front un gran equip, el Montuïri, i aconseguiren vèncer per 75 a 68 en un partit molt igualalt i intens.

Per la seva banda, els nostres sénior CÀRNIQUES SUNYER debutaren a la lliga balear a casa de l’Esporles. Fou un encontre a on l’equip local portà la iniciativa però a on els nostres jugadors mai deixaren d’estar dintre del partit. Al final la victòria fou pels d’Esporles per 83 a 74.

En categoria júnior masculina els nostres jugadors venceren a un molt emocionant partit al Felanitx remuntant nou punts als darrers minuts i vencent per un ajustat 88 a 91. Per la seva banda, les jugadores del júnior femení visqueren una situació molt similar. Partit molt igualalt i remuntada al darrer quart per aconseguir la victòria per 53 a 51 davant el Bahía San Agustí.

Segueixen les victòries en el Zona 5 Manacor. Aquesta setmana, per segona consecutiva, els dos equips del Zona 5 han aconseguit la victòria. El divendres, l'equip insular Masculí va jugar a casa del Joan Capó (57-75). Ells ens ho resumeixen així: "Nova victòria del Sénior Zona 5 UM Beach House. En aquesta ocasió, darrere un gran partit en intensitat i sacrifici des del primer minut de joc.

En una pista sempre complicada com la de Joan Capó (Felanitx), el bon inici de l'equip va fer que la renta obtinguda en els dos primers quarts fos suficient per, en els dos restants, mantenir-la i donar minuts a tots els jugadors disponibles i anar greixant la maquinària de cara als pròxims partits. S'ha de destacar que tots els jugadors van aportar anotació, quatre d'ells en dobles dígits."

Per una altra part, les júniors promoció va jugar a Montuïri (63-66). En Paco Pastor ens conta el següent: "Bon partit de les júniors en el que els dos primers quarts foren ajustats; empatant el primer i estant cinc abaix en el descans. En el tercer, les locals van aconseguir un avantatge de quinze punts, moment en què el Zona 5 va pitjar en defensa arribant al final de quart nou punts per sota. En el darrer quart l'equip va aconseguir igualar el partit en els darrers minuts i aconseguir una victòria molt ajustada. Seguim avançant en els nostres objectius i fent feina per aconseguir-los."

Aquesta setmana els dos equips juguen a casa: el sénior contra els nostres veïns de Porto Cristo (dia 15 a les 20h) i les juniors reben al Campos (dia 16 a les 16:30). Per confirmar l'hora, veure fotografies dels partits, obtenir més informació, podeu visitar la nostra web basquetzona5.es o descarregar la nostra app Zona 5 (disponible a android i IOS). Recordau que la nostra escoleta segueix oberta a tothom i totalment gratuïta fins el 2022!