SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu i la Conferencia Sectorial.
Els catorze ajuntaments que conformen el Pla de Mallorca contractaran en els propers mesos un total de 49 treballadors, dels quals un 57% seran peons/es d’obra pública
Per a la realització d’aquestes contractacions, el SOIB ha subvencionat als ajuntaments del Pla de Mallorca amb 446.684,47 euros per cobrir aproximadament el 80% de les despeses salarials.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/10/2021 - 05:48:00
33% seran persones de 30 anys o més que estan en situació d’atur de llarga durada (línia 2), i el 31% restant seran persones de 30 anys o més que estan en situació d’atur de curta durada (línia 3).

ELS AJUNTAMENTS DEL PLA DE MALLORCA CONTRACTARAN 49 TREBALLADORS PER MITJÀ DEL PROGRAMA SOIB REACTIVA 2021. Aquest programa ha estat promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu i la Conferencia Sectorial.

Els catorze ajuntaments que conformen el Pla de Mallorca contractaran en els propers mesos un total de 49 treballadors, dels quals un 57% seran peons/es d’obra pública, un 18% administratius/ves o auxiliars administratius/ves i un 12% netejadors/es.

Els catorze ajuntaments que conformen el Pla de Mallorca contractaran en els propers mesos un total de 49 treballadors, dels quals un 57% seran peons/es d’obra pública, un 18% administratius/ves o auxiliars administratius/ves

El 13% restant estarà repartit en ocupacions d’auxiliar de biblioteca, ordenança, oficial primera d’obra pública, peó/na de medi ambient i agranador/a. Les contractacions es preveu que es realitzin a partir del 15 d’octubre de 2021 i tindran una durada de sis mesos no prorrogables.

De les 49 persones que gaudiran d’aquesta oportunitat laboral, el 37% seran persones menors de 30 anys que estan en situació d’atur (línia 1), el 33% seran persones de 30 anys o més que estan en situació d’atur de llarga durada (línia 2), i el 31% restant seran persones de 30 anys o més que estan en situació d’atur de curta durada (línia 3).

L'objecte d'aquesta convocatòria és regular la concessió de subvencions destinades a finançar projectes que incloguin i fomentin la contractació de persones aturades que no puguin inserir-se en el mercat laboral a causa de la crisi econòmica com a conseqüència de la COVID-19, per tal que puguin mantenir les seves competències professionals i millorar l'ocupabilitat.

Per a la realització d’aquestes contractacions, el SOIB ha subvencionat als ajuntaments del Pla de Mallorca amb 446.684,47 euros per cobrir aproximadament el 80% de les despeses salarials. El Departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat Pla de Mallorca dóna suport tècnic als ajuntaments perquè tots aquests projectes es puguin dur a terme seguint els criteris establerts pel SOIB, els quals foren publicats al BOIB núm. 82 de 22/06/2021.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado