Per la seva banda, n’Arturo està participant al llarg d’aquesta setmana
MANACOR: NA PAULA GINARD I N’ARTURO BALVAS PARTICIPEN EN EL CAMPUS TALENT MINI DE LA FEDERACIÓ DE BÀSQUET DE LES ILLES BALEARS
Una gran oportunitat per a tots dos de seguir la seva formació i de seguir disfutant al màxim del nostre esport. En Joanma Bernabé també representa el nostre Club com a seleccionador masculí de minibàsquet.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/07/2021 - 03:09:00
Na Paula, jugadora del nostre equip mini femení, ha participat al Campus Talent Mini en categoria femenina juntament amb les nines en edat mini amb més progressió de les nostres illes.

NA PAULA GINARD I N’ARTURO BALVAS PARTICIPEN EN EL CAMPUS TALENT MINI DE LA FEDERACIÓ DE BÀSQUET DE LES ILLES BALEARS. Na Paula, jugadora del nostre equip mini femení, ha participat al Campus Talent Mini en categoria femenina juntament amb les nines en edat mini amb més progressió de les nostres illes. Per la seva banda, n’Arturo està participant al llarg d’aquesta setmana al Campus Talent en categoria masculina a Capdepera també amb els nins minis amb més projecció.

Una gran oportunitat per a tots dos de seguir la seva formació i de seguir disfutant al màxim del nostre esport. En Joanma Bernabé també representa el nostre Club com a seleccionador masculí de minibàsquet. Des d’aquí els enviam l’enhorabona a tots tres!!!

Per poder participar de l’Assamblea és indispensable ser el pare o mare d’un jugador o jugadora inscrit en el nostre Club. La primera convocatòria serà a les 19:30 i la segona convocatòria serà a les 20:00. Us hi esperam!

PORTES OBERTES DEL CLUB BÀSQUET MANACOR A PARTIR DE L’AGOST. Al llarg del mes d’agost els equips federats del nostre Club iniciaran la pretemporada. Si teniu una filla o un fill amb ganes de conèixer el bàsquet o amb ganes de seguir amb la seva formació al nostre Club podeu contactar amb nosaltres al 667025063 o mitjançant el correu [email protected].

Al llarg del mes d’agost i setembre podreu conèixer la nostra tasca i podreu entrar a formar part de la gran família del Club Bàsquet Manacor.

ASSEMBLEA GENERAL ANUAL CLUB BÀSQUET MANACOR. Dia 5 d’agost tindrà lloc l’assemblea general anual del CLub. Per aquest motiu convidam als pares i mares dels jugadors del Club a participar-hi. L’assemblea es realitzarà de manera telemàtica mitjançanat la plataforma meet de Google i qui hi vulgui participar haurà d’enviar un correu electrònic a [email protected] amb el nom i llinatges de l’assistent i amb una direcció de correu electrònic.

Per poder participar de l’Assamblea és indispensable ser el pare o mare d’un jugador o jugadora inscrit en el nostre Club. La primera convocatòria serà a les 19:30 i la segona convocatòria serà a les 20:00. Us hi esperam!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado