Persones amb Discapacitat Intel·lectual (DI) de la Comarca d’Inca
L’Ajuntament d’Inca i el Patronat Joan XXIII renoven el seu conveni de col·laboració. Amb aquest acord el consistori concedeix una subvenció de 20.000 euros a l’associació
El Patronat de l’Agrupació Pro Minusvàlids Psíquics de la Comarca d’Inca és una associació sense ànim de guany constituïda l’any 1975, que ofereix serveis a les persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/07/2021 - 06:53:00
L’acte de signatura de l’acord de renovació de la subvenció ha estat presidit pel batle d’Inca, Virgilio Moreno, i el president del Patronat Joan XXIII Pere Rotger, juntament amb la regidora de Serveis Socials i Gent Gran

L’Ajuntament d’Inca i el Patronat Joan XXIII renoven el seu conveni de col·laboració. Amb aquest acord el consistori concedeix una subvenció de 20.000 euros a l’associació amb seu a la capital del Raiguer. L’Ajuntament d’Inca i el Patronat de l’Agrupació Pro Minusvàlids Psíquics de la Comarca d’Inca (Patronat Joan XXIII), han renovat un any més el seu acord de col·laboració. D’aquesta manera, l’entitat rebrà una subvenció de 20.000 euros per a despeses de manteniment, pagament de subministraments i atenció dels beneficiaris i beneficiàries.

Així doncs, la finalitat d’aquest conveni és ajudar al Patronat Joan XXII a finançar part de les despeses derivades del desenvolupament dels diferents serveis que ofereixen a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies durant totes les etapes de la vida. Així mateix, en el marc d’aquesta subvenció l’Ajuntament d’Inca també atorga una ajuda anual per al servei d’oci estival que ofereix Joan XXIII.

En aquest sentit, la regidora Pons subratlla que «el Patronat Joan XXIII és una de les entitats més emblemàtiques d’Inca i fa una funció essencial a la nostra comarca. Per això, refermam el nostre compromís

L’acte de signatura de l’acord de renovació de la subvenció ha estat presidit pel batle d’Inca, Virgilio Moreno, i el president del Patronat Joan XXIII Pere Rotger, juntament amb la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Maria Antònia Pons.

«El nostre compromís amb el Patronat Joan XXIII és ferm. Des de l’Ajuntament sempre hem estat al costat d’aquesta entitat i estam molt contents de poder renovar, any rere any, aquest conveni de col·laboració i contribuir així a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca d’Inca i de les seves famílies», explica Moreno.

En aquest sentit, la regidora Pons subratlla que «el Patronat Joan XXIII és una de les entitats més emblemàtiques d’Inca i fa una funció essencial a la nostra comarca. Per això, refermam el nostre compromís i esperam poder seguir col·laborant amb ells molts anys més».

Finalment el president de l’entitat, Pere Rotger, ha agraït el compromís de l’Ajuntament d’Inca amb Joan XXIII i ha manifestat la seva voluntat d’establir nous acords de futur per oferir encara més i millors serveis als usuaris i a les seves famílies.

El Patronat de l’Agrupació Pro Minusvàlids Psíquics de la Comarca d’Inca és una associació sense ànim de guany constituïda l’any 1975, que ofereix serveis a les persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies durant totes les etapes de la vida.

Els seus principals objectius són millorar la qualitat de vida de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual (DI) de la Comarca d’Inca i dels Familiars, així com donar resposta a les necessitats i desitjos de les persones amb DI i els familiars, amb un funcionament basat en principis de qualitat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado