Enhorabona, nines per aconseguir ser un equip consolidat
Zona 5 Manacor: Aquesta setmana, les cadets Federòptics han guanyat la Final a 4 (grup 2) davant el Sa Pobla (67-55) Si us fa ganes, us podeu inscriure, [email protected], i a 679-974132 (Rafel)
Seguit d'un tercer quart molt disputat, el darrer quart es va decantar clarament per l'equip local (20-12), amb una defensa que va provocar moltes pèrdues del Sa Pobla que no va abaixar els braços en cap moment.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/06/2021 - 01:52:00
Les lesions en el darrer tram de competició han marcat a un equip que ha estat lluitant tots els partits fos qui fos el rival. Ara toca començar a pensar amb l'any que ve i gaudir de l'estiu.

Aquesta setmana, les cadets Federòptics han guanyat la Final a 4 (grup 2) davant el Sa Pobla (67-55). El seu entrenador, Carlos Costa, ens fa un resum tant del partit com una mica de conclusió de la temporada: Molt bon partit de les cadets Federòptics que, un partit més, van demostrar que saben jugar molt bé a bàsquet.

Amb un inici amb un poc d'incertesa i sense anotar en els primer minuts, els dos primers quarts van estar marcats per diferents ratxes anotadores dels dos equips. Seguit d'un tercer quart molt disputat, el darrer quart es va decantar clarament per l'equip local (20-12), amb una defensa que va provocar moltes pèrdues del Sa Pobla que no va abaixar els braços en cap moment.

Donar l'enhorabona al Sa Pobla per arribar fins aquí i per fer-nos gaudir de jugar a bàsquet en aquesta intensa final. Fent una mica de balanç d'aquesta temporada atípica, donar les gràcies a jugadores i mares i pares

Donar l'enhorabona al Sa Pobla per arribar fins aquí i per fer-nos gaudir de jugar a bàsquet en aquesta intensa final. Fent una mica de balanç d'aquesta temporada atípica, donar les gràcies a jugadores i mares i pares per la paciència i les ganes que han demostrat per aconseguir que fos el més "normal" possible. Tota la feina feta des del club ha donat els seus fruits per habilitar a les jugadores unes hores a la setmana de "desconnexió" del món pandèmic que hem viscut. Les lesions en el darrer tram de competició han marcat a un equip que ha estat lluitant tots els partits fos qui fos el rival. Ara toca començar a pensar amb l'any que ve i gaudir de l'estiu.

Enhorabona, nines per aconseguir ser un equip consolidat, tan dintre com fora de la pista. Al final es van fer entregues d'unes medalles commemoratives a totes les participants de la final. A part, la família del Zona 5 us vol recordar les seves jornades de portes obertes pels més petits de la casa. Aquestes es celebraran del 23 al 30 de juny (entre setmana), de 9 h a 13 h (amb opció matinera) al poliesportiu de Na Capellera i a l'Es Canyar. Està dirigit a nines i nins amb edats entre 5 i 10 anys que vulguin gaudir del bàsquet, o vulguin provar aquest esport. Els preus oscil·len entre 70 € (els sis dies), 40 € (tres dies) i els 15 € (un dia), amb un preu especial per germans.

Cal remarcar que tots els monitors/entrenadors estan titulats i que es compliran amb tots els protocols vigents!. Si us fa ganes, us podeu inscriure, o demanar més informació, a través del correu [email protected], a través del telèfon 679-974132 (Rafel) o a través de les nostres xarxes socials Facebook o Instagram. Us espera'm!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado