Bàsquet Manacor: Després de més d’un any, les nines i els nins menors de 12 anys pogueren tornar: Y Zona 5 les lesions marquen el cap de setmana
ABBACINO debutaren acasa del Santanyí, feren un molt bon partit i guanyaren per 46 a 63. Els nins del mini BICICLETES CALDENTEY iniciaren la lliga Santa Maria, mostraren un gran potencial i venceren per 41 a 91.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/04/2021 - 09:34:00
Setmana de recuperació de les lesionades i afrontar la darrera part de la lliga treballant fort.". Per l'altra part, les cadets Federòptics van visitar la pista del Campos també amb derrota (68-37).

ARRIBÀ EL CAP DE SETMANA MÉS ESPERAT, ELS EQUIPS PREMINIS I MINIS TORNAREN A DISFRUTAR DE LES COMPETICIONS!. Després de més d’un any, les nines i els nins menors de 12 anys, les entrenadores i els entrenadors i les famíliles, pogueren tornar a gaudir del bàsquet i la competició. Els nostres preminis SONSÒNIA CENTRE AUDITIU jugaren el seu primer partit a Manacor contra La Salle de Palma. Les nines del nostre equip premini femení INNOVATEC SECURITY gaudiren del seu primer partit a casa del Sant Josep.

Foren dos partits vibrants a on les nines i els nins del nostre Club i les companyes i companys de Palma viviren l’alegria i l’emoció de la competició. Les nines del mini femení ABBACINO debutaren acasa del Santanyí, feren un molt bon partit i guanyaren per 46 a 63. Els nins del mini BICICLETES CALDENTEY iniciaren la lliga Santa Maria, mostraren un gran potencial i venceren per 41 a 91.

Les nines del Cadet BENZINERES FEBRER MARTÍ guanyaren en un emocionant partit al Pollença per 49 a 47, el cadet masculí C POCOVÍ DISSENY D’INTERIORS va guanyar a la pròrroga a l’Inca per 67 a 76.

Els minis OFI-ILLA disputaren el seu primer partit a casa amb els companys del CB Porto Cristo, fou un partit molt divertit a on els nins del Port s’imposaren. Per la seva banda, els minis OPTICALIA MANACOR iniciaran la competició el proper cap de setmana.

ElS QUATRE EQUIPS CADETS QUE JUGAREN EL CAP DE SETMANA VENCEREN ELS SEUS PARTITS.. Les nines del Cadet BENZINERES FEBRER MARTÍ guanyaren en un emocionant partit al Pollença per 49 a 47, el cadet masculí C POCOVÍ DISSENY D’INTERIORS va guanyar a la pròrroga a l’Inca per 67 a 76. Els cadets CRONOMOTOR venceren al Binissalem per 63 a 38 i els cadets AUTOCARES TRAMUNTANA feren un gran partit per vèncer 46 a 25 a l’Hispània.

Finalment, les séniros BUFETE PERELLÓ segueixen amb una gran dinàmica i guanyaren dins Campos mentre que els séniors MOBILIARI NADAL no pogueren fer-se amb la victòria també davant el Campos a Manacor. En categoria júnior interilles derrotes del femení RT. EL PINO i del masculí RT. ES PARC. El júnior GRUP COLL es va veure superat pel Sant Josep per un ajustat 62 a 51.

En categoria infantil victòries dels dos equips femenins. Les nines de l’infantil ADVOCATS JOAN PICÓ guanyaren a Andratx i les nines de l’infantil FORN CA’N TÒFOL venceren al Santa Maria. En masculí, l’infantil CREUERS ILLA BALEAR guanyà de manera clara al UADIS i els infantils RT. XINXERAM venceren dins Consell. Els infantils MALLORCA SERVEIS IMMOBILIARIA perdern en la seva visita a La Salle.

Les lesions marquen el cap de setmana. Aquest cap de setmana ha estat marcat per les lesions dels dos equips. Tant a un com a l'altre, han sofert baixes durant els seus respectius encontres i han ocasionat (o han estat un dels motius) dels resultats finals. Per una part, en Paco Pastor ens comenta el següent de la derrota de les júniors Parera Manacor davant el Montuïri a Na Capellera (46-71):

"Partit on els petits detalls han tingut molta importància. Molt tocats per les lesions, ja que sols comptam amb set jugadores. A la primera part del partit les pèrdues de pilota per la nostra part, han fet que s'arribés al descans amb 19 punts de diferència. Al tercer període ha estat un calc de la primera part on hem rebut un parcial de 9-31. Al darrer quart, i amb dues lesionades més que ha donat lloc a disposar de sols cinc jugadores de camp, l'equip ha aconseguit treure tranquil·litat i posicionar-se bé en atac, aconseguint un parcial a favor nostre de 24-8.

Setmana de recuperació de les lesionades i afrontar la darrera part de la lliga treballant fort.". Per l'altra part, les cadets Federòptics van visitar la pista del Campos també amb derrota (68-37). En Carlos Costa ho resumeix així: "Partit amb dues cares molt diferents, tant de part del Campos com del Zona 5.

Un primer quart on el Zona 5 ha sortit molt bé en defensa, que no ha donat cap opció a les locals durant molt de temps, arribant a un 0-13, i acabant amb un 5-16. Al segon quart, el Campos va sortir amb una defensa molt forta que va atabalar al Zona 5, que també va sofrir una lesió de na Maria del Mar. Tot el conjunt va congestionar l'atac visitant, anotant sols 4 punts en tot el quart.

A partir d'aquí va haver-hi un creixement de la crispació del Zona 5, sobretot en atac, on no sorgien les idees i quan es realitzava un bon atac posicional no és aconseguia la cistella tan anhelada. Tot això va donar fruit a parcials clarament a favor del Campos (14-7 i 33-10). Amb el resultat final el Campos aconsegueix capgirar el basquetaverage que s'havia aconseguit dins Na Capellera.

S'ha d'aixecar el cap d'aquesta derrota i seguir competint en aquesta lliga que cada partit és una lluita. Molts d'ànims a l'equip i sobretot a na Maria del Mar." Si voleu veure fotografies dels partits, podeu visitar la nostra web ( www.basquetzona5.es) o la nostra app Zona 5.