PRESENTAT EL CAP DE POLICIA LOCAL DE FELANITX.
El batle de Felanitx, Jaume Monserrat, ha nomenat aquest dilluns a Miquel Llabrés Galmés com a cap del cos de la policia local de l’Ajuntament, Llabrés, de 49 anys, natural d’Inca
S’ha de fer feina en els diferents nuclis de població i sobretot preparar la desescalada que ens ve» A l’acte de pressa de possessió també ha assistit el regidor de seguretat ciutadana, Sebastià Adrover qui ha desitjat sorts
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/03/2021 - 05:39:00
Llabrés és diplomat en treball social per la UNED, compta amb diferents cursos professionals relacionats amb la policia local, cursos d'aptitud per oficial, subinspectors, policia tutor, monitor de tir o de defensa personal.

PRESENTAT EL CAP DE POLICIA LOCAL DE FELANITX. Miquel Llabrés Galmés és el cap de policia de Felanitx. El batle de Felanitx, Jaume Monserrat, ha nomenat aquest dilluns a Miquel Llabrés Galmés com a cap del cos de la policia local de l’Ajuntament de Felanitx. Llabrés, de 49 anys, natural d’Inca estarà en el càrrec d’inspector en comissió de servei pel termini d’un any, prorrogable a dos

Monserrat ha explicat «L’objectiu amb aquesta incorporació és el compromís que hi havia per part de l’Ajuntament de refer tota l’estructura de comandament. Donar l’estabilitat que es necessita a un cos policial, esperam que la decisió presa sigui encertada i que les millores fetes es reverteixin en un millor servei»

Posteriorment al 2005 va pujar de categoria a Oficial exercint de cap de torn. Ha dirigit la unitat de prevenció amb l’objectiu de prevenir conductes antisocials o delictives en espais públics.

Per part seva, Miquel Llabrés ha destacat «He vengut amb molta il·lusió, esper adaptar-me el més aviat possible. He triat Felanitx com una opció de futur i esper poder acabar la meva carrera aquí. S’ha de fer feina en els diferents nuclis de població i sobretot preparar la desescalada que ens ve» A l’acte de pressa de possessió també ha assistit el regidor de seguretat ciutadana, Sebastià Adrover qui ha desitjat sorts i encerts en aquesta nova etapa.

Miquel Llabrés va entrar a la Policia local de Banyalbufar l’any 1992. Dos anys després al 1994 entrà a formar part del cos policial de l’Ajuntament d’Inca, lloc de feina que ha mantingut fins l’actualitat en diferents àmbits. A Inca ha desenvolupat tasques en la categoria de policia en la unitat de barri i intervenció immediata. Posteriorment al 2005 va pujar de categoria a Oficial exercint de cap de torn. Ha dirigit la unitat de prevenció amb l’objectiu de prevenir conductes antisocials o delictives en espais públics.

A més ha donat suport tècnic a les diferents unitats del cos. A finals de l’any 2017, va ser nomenat Oficial adjunt a la prefectura de la Policia Local d’Inca, participant de manera activa en la direcció del cos. Al setembre de 2019 se li encarregà ser responsable d’àrea de Trànsit. Llabrés és diplomat en treball social per la UNED, compta amb diferents cursos professionals relacionats amb la policia local, cursos d'aptitud per oficial, subinspectors, policia tutor, monitor de tir o de defensa personal.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado