Margalida Alajarín i Pau Ginard, acompanyats de guitarra
El primer director de l'Escola Municipal de Mallorquí, Gabriel Barceló, presenta el segon i el tercer volum dels llibres dedicats a la institució. Dijous 18 de febrer a les 19 hores va tenir lloc
Dijous 18 de febrer a les 19 hores va tenir lloc la presentació del llibre de Gabriel Barceló l’Escola Municipal de Mallorquí (segona i tercera part) a la seu de l’Escola.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/02/2021 - 06:56:00
Finalment, un Barceló agraït i emocionat insistí que “tota aquesta tasca, totes aquestes lluites que hi ha en aquests libres, no haguessin estat possibles sense aquest exèrcit”

El primer director de l'Escola Municipal de Mallorquí, Gabriel Barceló, presenta el segon i el tercer volum dels llibres dedicats a la institució. Dijous 18 de febrer a les 19 hores va tenir lloc la presentació del llibre de Gabriel Barceló l’Escola Municipal de Mallorquí (segona i tercera part) a la seu de l’Escola.

A l’acte assistiren Sebastià Llodrà, regidor de l’Àrea de Política Lingüística i delegat de l’Escola de Mallorquí; Gabriel Barceló, director de l’Escola des de 1973 fins al 2001, i Maria Antònia Vadell, regidora delegada de Política Lingüística a l’època que narra el llibre.

A l’acte assistiren Sebastià Llodrà, regidor de l’Àrea de Política Lingüística i delegat de l’Escola de Mallorquí; Gabriel Barceló, director de l’Escola des de 1973 fins al 2001, i Maria Antònia Vadell

Sebastià Llodrà destacà la tasca duita a terme per Gabriel Barceló i per Maria Antònia Vadell als anys 80 i 90 i els assenyalà com a “referents polítics i linguístics” i afirmà que “les lluites que protagonitzaren en defensa de la lengua han fet més forta l’Escola, el poble i el país”.

Seguidament, Maria Antònia Vadell presentà l’obra amb paraules, sorgides de les experiències compartides i de la passió comuna per la llengua i la cultura catalanes. Guià el públic assistent en un viatge per la trajectòria de l’Escola com el que és, “un ens viu”, i per la personalitat de qui l’ha feta possible, Gabriel Barceló.

Finalment, un Barceló agraït i emocionat insistí que “tota aquesta tasca, totes aquestes lluites que hi ha en aquests libres, no haguessin estat possibles sense aquest exèrcit” fent referència a tots els assistents i als milers de persones, mentors, professors, alumnes, col·laboradors, conferenciants, que fan de l’Escola una realitat viva.

Margalida Alajarín i Pau Ginard, acompanyats de guitarra, aportaren la nota artística a l’acte recitant poemes de Gabriel Barceló en homenatge a Francesc de Borja Moll, Josep Maria Llompart, Aina Moll i Maria Antònia Vadell.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado