Conselleria d’Afers Socials i Esports de la nostra comunitat.
Al llarg de la setmana passada i de l’actual, els 22 equips federats del Club Bàsquet Manacor seguiexen entrenant dia a dia, seguint els protocols d’higiene i seguretat marcats per la Conselleria
Si alguna família vol conèixer el nostre projecte educatiu i esportiu i vol formar part de la gran família del Bàsquet Manacor pot demanar informació sense compromís al telèfon 667 02 50 63 o pot enviar un correu electrònic.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 24/08/2020 - 02:11:00
Gràcies a la gran tasca dels entrenadors i entrenadores del nostre Club, a la confiança de les famílies i gràcies la gran il.lusió que mostren tots els jugadors i jugadores del Bàsquet Manacor, al llarg del mes de juliol i del mes d’agost.

ELS EQUIPS FEDERATS DEL BÀSQUET MANACOR SEGUEIXEN ENTRENANT SEGUINT TOTES LES MESURES I PROTOCOLS DE SEGURAT I D’HIGIENE PRÒPIES DELS ESPORTS D’EQUIP. Al llarg de la setmana passada i de l’actual, els 22 equips federats del Club Bàsquet Manacor seguiexen entrenant dia a dia, seguint els protocols d’higiene i seguretat marcats per la Conselleria d’Afers Socials i Esports de la nostra comunitat.

Gràcies a la gran tasca dels entrenadors i entrenadores del nostre Club, a la confiança de les famílies i gràcies la gran il.lusió que mostren tots els jugadors i jugadores del Bàsquet Manacor, al llarg del mes de juliol i del mes d’agost, tots els nostres equips han pogut seguir disfrutant del bàsquet en un entorn respectuós i resposable amb les normatives que han anat sorgint en relació a la salut dels nostres i de les nostres esportistes.

OBERTES LES INSCRIPCIONS AL CLUB BÀSQUET MANACOR. El Club Bàsquet Manacor compta a dia d’avui amb 22 equips federats tant masculins com femenins i amb una ESCOLETA DE BÀSQUET per a nins i per a nines a partir de 4 anys. Si alguna família vol conèixer el nostre projecte educatiu i esportiu i vol formar part de la gran família del Bàsquet Manacor pot demanar informació sense compromís al telèfon 667 02 50 63 o pot enviar un correu electrònic a [email protected].

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado