TORNA L’ESCOLETA DEL CLUB BÀSQUET MANACOR PER A NINES I NINS
El proper dia 15 de setembre iniciarem de nou les classes de l’escoleta de bàsquet HIPER CENTRO del Club Bàsquet Manacor. Les sessions els dimarts i els dijous al poliesportiu de La Salle de 17:15 a 18:15h
Un any més na Magdalena Puigrós, mestra d’educació primària i entrenadora titulada de bàsquet, serà la coordinadora de l’escoleta i serà l’encarregada, juntament amb un grup d’entrenadors i entrenadores titulats.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/08/2020 - 16:05:00
Podeu rebre tota la informació i fer les inscripcions al telèfon 637 203 152 ( Magdalena Puigrós) o bé al correu electrònic [email protected] ESPORT, DIVERSIÓ, AMISTAT, DESENVOLUPAMENT PSICOMOTRIU, ALEGRIA.

EL MES DE SETEMBRE TORNA L’ESCOLETA DEL CLUB BÀSQUET MANACOR PER A NINES I NINS DE 4 A 10 ANYS. El proper dia 15 de setembre iniciarem de nou les classes de l’escoleta de bàsquet HIPER CENTRO del Club Bàsquet Manacor. Les sessions es realitzaran els dimarts i els dijous al poliesportiu de La Salle de Manacor de 17:15 a 18:15.

Un any més na Magdalena Puigrós, mestra d’educació primària i entrenadora titulada de bàsquet, serà la coordinadora de l’escoleta i serà l’encarregada, juntament amb un grup d’entrenadors i entrenadores titulats, de portar a terme la tasca esportiva i educativa amb els més petits i amb les més petites del nostre Club.

Si us fa ganes que la vostra filla o el vostre fill practiqui un esport d’equip, conegui noves amistat i es desenvolupi cognitivament i motriument en un ambient ple de valors positius, no ho dubteu i demanau informació.

Al llarg del setembre la inscripció a l’ESCOLTA ÉS TOTALMENT GRATUÏTA i a partir de l’octubre la quota és de 20 euros mensuals. Si us fa ganes que la vostra filla o el vostre fill practiqui un esport d’equip, conegui noves amistat i es desenvolupi cognitivament i motriument en un ambient ple de valors positius, no ho dubteu i demanau informació dels nostre projecte educatiu i esportiu.

Podeu rebre tota la informació i fer les inscripcions al telèfon 637 203 152 ( Magdalena Puigrós) o bé al correu electrònic ESPORT, DIVERSIÓ, AMISTAT, DESENVOLUPAMENT PSICOMOTRIU, ALEGRIA, COMPANYERISME,... ESCOLETA HIPER CENTRO CLUB BÀSQUET MANACOR!!!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado