El Zona 5 Federòptics va disputar un partit a campos (55-46)
Manacor: Aquesta setmana les nostres Mini Zona 5 Es Canyar ha doblat el divendres s’enfrontaren contra Campos aconseguint un resultat de 34 a 65 i el dissabte un 2º partit a casa con el Bàsquet Petra (55 a 34)
El dissabte un segon partit a casa contra Bàsquet Petra. El resultat final ha estat de 55 a 34, molt positiu i encoratjador. L’equip ha tingut un quart critic on la defensa ha estat pèssima, però han competit i estirat per envant.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/02/2020 - 01:30:00
El divendres s’enfrontaren contra Campos, aconseguint un resultat de 34 a 65. Les nines avancen aixecant el cap i jugant en equip, però queda moltíssima de feina en assolir conceptes i millorar la tècnica individual.

Aquesta setmana les nostres Mini Zona 5 Es Canyar ha doblat. El divendres s’enfrontaren contra Campos, aconseguint un resultat de 34 a 65. Les nines avancen aixecant el cap i jugant en equip, però queda moltíssima de feina en assolir conceptes i millorar la tècnica individual de cada jugadora.

El dissabte un segon partit a casa contra Bàsquet Petra. El resultat final ha estat de 55 a 34, molt positiu i encoratjador. L’equip ha tingut un quart critic on la defensa ha estat pèssima, però han competit i estirat per envant.

L’equip Mini Zona 5 Bar VB va perdre contra el Llucmajor (24-74) a causa d’una pressió molt forta que va desbordar el nostre equip. Per altre part l’equip Premini Zona 5 Caixa Colonya va disputar un bon partit davant el Sineu.

L’equip Mini Zona 5 Bar VB va perdre contra el Llucmajor (24-74) a causa d’una pressió molt forta que va desbordar el nostre equip. Per altre part l’equip Premini Zona 5 Caixa Colonya va disputar un bon partit davant el Sineu on es va demostrar que cada dia milloren i passen més gust de competir. El dissabte matí la nostra escoleta de bàsquet va anar a la Diada que es feia a Portocristo, bon ambient i molt de bàsquet, on els nostres nins i nines s'ho varen passar molt bé.

Els dos equips cadets van jugar aquest passat diumenge. El Zona 5 Federòptics va disputar un partit a campos (55-46) que, tot hi perdre el partit, es va veure un canvi d’actitud i es van arribar a remontar un total de 11 punts. Per altre part, el Zona 5 Silleria Llevant va jugar a Montuïri on els 10 triples de les locals va decantar el partit al seu favor (65-52). Però després d’una setmana complicada i la baixa de na Merçè per malaltia es poden treure conclusions positives.

Les més grans del club, les junios, van disputar un partit on es va tornar a veure l’esperit lluitador davant un Sant Josep que no va baixar els braços en cap moment (61-50). Amb aquesta victòria segueixen en la lluita per els primers llocs de la lliga inter-illes.

Per acabar, recordar que l’escoleta de bàsquet segueix obrint les seves portes gratuïtament els dilluns i dimecres de 17,30h a 18,30h per tots aquells nins i nines de 3 a 9 anys. Per entrar cal que entreu per el bar de Na Capellera o per l’entrada lateral enfront de Silleria Llevant.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado