Amb aquesta conferència sabrem com l’escriptor, historiador i jornalista
L’arxivera de Manacor Pilar Castor i Antoni Ferrer director del Perlas y Cuevas ens parlaran del Fons Rafel Ferrer i Massanet dins el marc dels Dilluns de l’Obra el pròxim 9 de desembre a les 20h tendrà lloc a la sala La Fornal
Dilluns de l’Obra, el pròxim 9 de desembre, a les 20.00 h, tendrà lloc a la sala La Fornal (c. de les Coves dels Hams, 4) la conferència ‘L'ingrés del Fons Rafel Ferrer Massanet a l'Arxiu Municipal de Manacor.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/12/2019 - 02:09:00
Maria del Pilar Castor Binimelis és llicenciada en història per la Universitat de les Illes Balears, premi extraordinari de llicenciatura (curs 1999-2000). Ocupa en propietat la plaça d’arxivera municipal.

Comunicat de premsa: L’arxivera municipal de Manacor, Pilar Castor, i Antoni Ferrer, director del Perlas y Cuevas, ens parlaran del Fons Rafel Ferrer i Massanet Dins el marc dels Dilluns de l’Obra, el pròxim 9 de desembre, a les 20.00 h, tendrà lloc a la sala La Fornal (c. de les Coves dels Hams, 4) la conferència ‘L'ingrés del Fons Rafel Ferrer Massanet a l'Arxiu Municipal de Manacor’, a càrrec de l'arxivera municipal, Pilar Castor, i del director de la revista Perlas y Cuevas i donant del llegat, Antoni Ferrer Vallespir.

Amb aquesta conferència sabrem com l’escriptor, historiador i jornalista, Rafel Ferrer i Massanet, va formar el seu arxiu i com el seu fill Antoni ha volgut que tot aquest fons passi a formar part de l’Arxiu Municipal de Manacor. Maria del Pilar Castor Binimelis és llicenciada en història per la Universitat de les Illes Balears, premi extraordinari de llicenciatura (curs 1999-2000). Ocupa en propietat la plaça d’arxivera municipal d’ençà que aprovà les oposicions el 2003.

D’altra banda, Antoni Ferrer és, com ja hem dit, director del Perlas y Cuevas de Manacor, una publicació que és a punt de fer els seixanta anys de vida. Ferrer ha estat, fins ara, el custodi de tot aquest fons que finalment ha decidit cedir a l'Arxiu Municipal de Manacor, el qual s'encarregarà d'ordenar-lo, informatitzar-lo i posar-lo a l'abast dels estudiosos i interessats en la història del nostre poble. Manacor, 3 de desembre de 2019.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado