Ara, comença un període de seguiment a través d'un conjunt d'indicadors
L'Hospital de Manacor ha aconseguit la certificació ISO 9001 de Sistemes de Gestió de Qualitat per al servei de zeladors en l'àrea quirúrgica i àrea d'urgències, així com el servei de control de la infecció i higiene
Aquest any, l'Hospital de Manacor ha renovat les certificacions ISO 9001 per als 26 serveis que ja tenia certificats; així com d'ISO 14001 de Sistemes de Gestió Ambiental, i també ha realitzat el segon seguiment.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/08/2019 - 11:57:00
Gràcies a la col·laboració de tots els professionals que formen l'Hospital s'aconsegueix mantenir els certificats tant de qualitat, seguretat del pacient com el de medi ambient que evidencien el nostre propòsit.

L'Hospital de Manacor ja compta amb 28 serveis avalats amb la certificació de qualitat de Bureau Veritas. L'Hospital ha aconseguit la certificació ISO 9001 de Sistemes de Gestió de Qualitat per al servei de zeladors en l'àrea quirúrgica i àrea d'urgències, així com el servei de control de la infecció i higiene hospitalària. D'aquesta manera, amplia l'abast del certificat a un total de 28 serveis que presta als seus pacients.

Gràcies a la col·laboració de tots els professionals que formen l'Hospital s'aconsegueix mantenir els certificats tant de qualitat, seguretat del pacient com el de medi ambient que evidencien el nostre propòsit de cerca de la millora contínua”, va destacar durant l'acte de lliurament de la certificació la Directora Gerent de l'Hospital de Manacor, Catalina Vadell Nadal. La certificació ISO 9001:2015 garanteix la posada en marxa d'un sistema de gestió de qualitat, que inclou una sèrie de polítiques que asseguren un adequat control operacional i la implantació de mesures tècniques i organitzatives.

L'Hospital de Manacor ja compta amb 28 serveis avalats amb la certificació de qualitat de Bureau Veritas. L'Hospital ha aconseguit la certificació ISO 9001 de Sistemes de Gestió de Qualitat.

Ara, comença un període de seguiment a través d'un conjunt d'indicadors, objectius i metes, i amb la posada en marxa de mecanismes de control, incloent les auditories internes per a mantenir i millorar el sistema de gestió de qualitat de l'hospital. D'aquesta forma, es garanteix el seu futur i eficiència. “Aquest assoliment és un reconeixement a la labor i a l'esforç de totes les persones que han participat en el projecte i expressa el compromís i el gran servei assistencial desplegat per l'Hospital de Manacor.

Així mateix, demostra que les labors que realitza el centre estan en perfecta consonància amb els estàndards de referència mundial, establerts per l'Organització Internacional de l'Estandardització (ISO), per a la gestió de la qualitat i del medi ambient i de seguretat del pacient”, va ressaltar Patricio Calatayud, Director Regional de la zona Aquest de Bureau Veritas.

Aquest any, l'Hospital de Manacor ha renovat les certificacions ISO 9001 per als 26 serveis que ja tenia certificats; així com d'ISO 14001 de Sistemes de Gestió Ambiental, i també ha realitzat el segon seguiment de la norma UNEIX 179003 de gestió de seguretat del pacient. Aquestes fites posen de manifest la forta aposta del centre sanitari per la responsabilitat social corporativa (RSC).

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


4
1
mateu
fuera armengol este hospital es una patata y quienes tienen seguridad privada se van a otros centros incluido el pequeño hospital de Porto Cristo, hay fallos, ninguna autocrítica, eso si premios y mas premios, colección, mi suegra a punto de matarla
marga
el hospital de manacor cada dia que pasa esta peor y no cambia nada, han ratificado a la directora en su puesto y nadie habla de aquella reforma, el psoe es un mentiroso
Pep
Molts de premis i molta comèdia però de cada vegada fa mes oi anar-hi.
Manuel Rosas Serra
Positivo