EL PI EXÀMENS DE CONDUIR DGT
Salas: “És una vergonya que més de 7.500 alumnes estiguin esperant per examinar-se”
Proposta per les Illes demana la transferència de la competència dels exàmens de conduir.
el-pi.com 28/09/2024 - 18:56:38

Salas: “És una vergonya que més de 7.500 alumnes estiguin esperant per examinar-se”

Proposta per les Illes demana la transferència de la competència dels exàmens de conduir

El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARScreu que la única solució per mitigar el descontrol i deixadesa de la Delegació de la DGT a les Balears és transferir les competències a la Comunitat Autònoma i augmentar el personal. “No és lógic que més de 7.500 alumnes estiguin a l’espera de poder-se examinar del carnet de conduir. És una vergonya”, assegura el portaveu de la formació Antoni Salas.

El portaveu de la formació al Consell de Mallorca creu que s’ha de posar en marxa un pla especial per acabar amb aquesta situació. “Falten examinadors, personal administratiu... i ningú hi posar remell. Necessitam personal i que aquest estigui ben dotat i supervisat”, assegura Salas. “Però ens topam amb el problema de sempre: els plusos per la insularitat. Ningú vol quedar a les Illes perque els plusos són baixos i el cost de la vida és molt alt. Per això, també demanam un augment d’aquest complement”, explica Salas.

"Per això, Proposta per les Illes proposa un pla especial que contempli un augment del personal de la DGT i un augment dels complements d’insularitatja que el cost de la vida és molt alt. I quan el servei estigui ben dotat s'ha de transferir la competència a la comunitat autònoma perquè això no torni a passar", explica Salas.

 

Reciente
Visto
Comentado