Illa Músics
El Cicle de Cambra del Migjorn clou amb un gran recital de piano al Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor
El pròxim diumenge 1 d’octubre, el Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor acollirà el concert de cloenda del Cicle de Cambra del Migjorn.
illamusic21 28/09/2024 - 12:56:06

El Cicle de Cambra del Migjorn clou amb un gran recital de piano al Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor

El pròxim diumenge 1 d’octubre, el Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor acollirà el concert de cloenda del Cicle de Cambra del Migjorn, un esdeveniment que ha estat tot un èxit durant les darreres setmanes, portant música de cambra a diferents localitats del Migjorn de Mallorca. Aquest concert de piano, que forma part del programa de les fires de Llucmajor, posa el punt i final a la primera edició del cicle amb la interpretació d'obres mestres del repertori pianístic.

L'intèrpret de la nit serà el reconegut pianista Rafael González Paz, que oferirà un programa extraordinari amb obres de Antonio Soler, Wolfgang Amadeus Mozart, George Gershwin, i la peça central del recital, el Carnaval Op. 9 de Robert Schumann. Aquestes obres, que abasten des del barroc espanyol fins al jazz americà, passant pel romanticisme alemany, fan d’aquest concert una experiència única per als amants de la música clàssica.

El Carnaval de Schumann, una de les obres més emblemàtiques del romanticisme, ofereix una sèrie de petites peces que retraten personatges de la vida real i de la commedia dell'arte, combinant exigència tècnica i profunditat emocional. Aquesta obra, coneguda per la seva complexitat, requereix una gran habilitat interpretativa, convertint aquest recital en una ocasió molt especial.

El concert tindrà lloc al bell Claustre de Sant Bonaventura, un espai històric que ofereix un entorn perfecte per a la música de cambra, amb la seva excel·lent acústica i l'atmosfera íntima que proporciona. A més, aquest esdeveniment s'integra dins les fires de Llucmajor, un dels esdeveniments culturals més importants del poble, fet que li dóna un valor afegit dins la programació de la temporada.

Amb aquesta cloenda del Cicle de Cambra del Migjorn, Illa Músics tanca una sèrie de concerts que han portat la música clàssica i contemporània a diversos municipis del Migjorn, oferint als espectadors una experiència cultural de gran nivell.

Les entrades per al concert ja estan disponibles a través de Ticket IB i a la pàgina web d'Illa Músics.

 

Reciente
Visto
Comentado