EL PI APROVADES MOCIONS CIM
Aprovada per unanimitat la moció d’El Pi per crear una xarxa insular d’aigua a Mallorca
El Ple del Consell de Mallorca ha donat suport a la moció per reclamar accions urgents en matèria d’aigua
el-pi.com 19/09/2024 - 19:21:14

Aprovada per unanimitat la moció d’El Pi per crear una xarxa insular d’aigua a Mallorca

El Ple del Consell de Mallorca ha donat suport a la moció per reclamar accions urgents en matèria d’aigua

El ple del Consell de Mallorca ha aprovat per unanimitat una moció d’El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARSen referència a mesures urgents en matèria d’aigua. “Aquesta setmana hem conegut que Mallorca es troba en prealerta de sequera i el Pla, concretament, en alerta. Una situació que necessita mesures urgents perquè la població no hagi de patir restriccions d’aigua com les d’aquest estiu”, assegura el portaveu d’El Pi Antoni Salas.

No entenem com, encara ara, hi ha pobles que no tenen aigua potable. No seria lògic que tota Mallorca estigui connectada a través d’una xarxa insular d’aigua potable? Ens estranya que no s’hagi fet aquesta xarxa. És un benefici absolut per la població. Només així podem assegurar que l’aigua potable arribi a tots els racons de l’illa”, explica Salas.

El portaveu de la formació assegura que “aquest estiu hi ha hagut molts de problemes i tenint aquesta xarxa insular d’aigua, que arribi a tots els pobles de Mallorca, pots triar si l’utilitzes o no. El problema és que quan té falta l’aigua o tens l’aigua contaminada i no la pots servir a la població tens una alternativa”, explica Salas.

A més, creim que és necessari que s’ampliïn les dessaladores per donar el cabal d’aigua necessari per aquesta infraestructura, amb els estudis que té el departament de recursos hídrics del govern”, explica Salas.

Per altra banda, l’altra moció que ha presentat El Pi, amb l’ajuda de Seny i Sentit de Sóller, per restaurar i conservar la Torre Picada de Sóller ha estat també aprovada per unanimitat.

 

Reciente
Visto
Comentado