Santanyí
L’Ajuntament de Santanyí estudia la instal·lació de càmeres de vigilància a diferents punts del municipi
L'Ajuntament de Santanyí anuncia un pas important cap a la millora de la seguretat ciutadana amb el llançament d'un estudi destinat a col·locar càmeres de vigilància .
ajsantanyi.net 18/04/2024 - 12:11:13

L’Ajuntament de Santanyí estudia la instal·lació de càmeres de vigilància a diferents punts del municipi

L'Ajuntament de Santanyí anuncia un pas important cap a la millora de la seguretat ciutadana amb el llançament d'un estudi destinat a col·locar càmeres de vigilància en diversos punts estratègics del municipi. Aquesta iniciativa té com a objectiu principal garantir la tranquil·litat dels veïns i millorar la resposta davant de possibles incidents al carrer.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha expressat el compromís de l'ajuntament amb la seguretat dels ciutadans: "És responsabilitat nostra assegurar un entorn segur per a tots els habitants de Santanyí. Amb aquesta iniciativa de vigilància, busquem reforçar la presència policial i prevenir delictes per garantir la tranquil·litat i el benestar de la nostra comunitat".

El regidor de Policia Local i primer tinent de batlessa, Joan Gaspar Aguiló, ha destacat la importància de la tecnologia en la millora de la seguretat urbana: "Les càmeres de vigilància són una eina eficaç per a la prevenció i la investigació de delictes. Amb aquest estudi, busquem no només dissuadir possibles infractors, sinó també proporcionar eines addicionals als nostres agents per a una resposta més ràpida i efectiva davant de situacions d'emergència".

L'ajuntament treballarà estretament amb els diferents actors de la comunitat, incloent-hi residents, comerciants i forces de seguretat, per identificar els llocs més adequats per a la instal·lació de les càmeres de vigilància. Es preveu que el desplegament d'aquest sistema de vigilància contribuirà significativament a reforçar la sensació de seguretat i el benestar dels ciutadans de Santanyí.

 

Reciente
Visto
Comentado