Amnistía Internacional Illes Balears
Actes de celebració "Dia Internacional dels Drets Humans"
Amnistia Internacional Illes Balears ha organitzat diversos actes a Palma, i Calviá.
es.amnesty.org 10/12/2023 - 10:52:38

Actes de celebració "Dia Internacional dels Drets Humans".

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Drets Humans, Amnistia Internacional Illes Balears ha organitzat diversos actes a Palma, i Calviá per a commemorar el dia en què l'Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Declaració Universal dels Drets Humans en 1948 i que enguany compelió 75 anys

Per a commemorar aquesta important diada per l’organització, Amnistia Internacional Illes Balears (AIIB) ha organitzat diversos actes de celebració a Palma i a Calvià.

Demá diumenge 10 de desembre, els activistes es reuniran al Parc de Ses Estacions de Palma a les 18.00 hores, on celebraran aquesta efemèride al costat de Tambors per la Pau, amb l'encesa d'espelmes, lectura d’un poema, recollida de signatures, etc. Finalitzant amb la lectura d’un manifest a favor dels drets humans.

El dilluns 11 de desembre, a Calvià, tindrà lloc la lectura dels 30 articles de la Declaració Universal de Drets Humans entre regidors municipals, membres de la societat civil i activistes d’Amnistia Internacional. Després de la lectura intervindran Juan Antonio Amengual Guasp, batle de Calvià i Lorenzo Bravo, coordinador d'Amnistia Internacional a Calvià. L'acte es celebrarà als jardins de l’Ajuntament de Calvià, al costat de l'estàtua de Ben Jakober a les 9.30 hores. 

Dimarts 12 de desembre al Parlament de Les Illes Balears representants institucionals i diputats llegiran, al costat d'activistes i membres de la societat civil, els 30 articles de la Declaració Universal de Drets Humans. L'acte es celebrará a la Sala de les Passes Perdudes a les 8:30 hores.

 

Reciente
Visto
Comentado