Felanitx
Felanitx presenta cinc concerts inclosos dins el cicle de Primavera 2023
El cicle s'iniciarà el pròxim vuit d'abril i finalitzarà el 13 de maig.
felanitx.org 31/03/2023 - 11:54:57

Felanitx presenta cinc concerts inclosos dins el cicle de Primavera 2023

L'Ajuntament de Felanitx a través de la regidoria de cultura ha presentat aquest divendres diferents concerts emmarcats en el calendari del «Cicle de primavera 2023». El cicle s'iniciarà el pròxim vuit d'abril i finalitzarà el 13 de maig.

La Jove Orquestra de les Illes Balears dirigida per Joan Barceló Antúnez interpretaran «La Croada al Regne sobre el mar, de Pau Cladera Marroig» serà dia 8 d'abril a les 20h al Convent de Sant Agustí. Irina Cotseli i Christian Hoel el 16 d'abril a les 19h a La Caritat tocaran cançons clàssiques i populars de Grècia i Itàlia. El barroc també tindrà lloc en aquest cicle de primavera amb «Barroc Sacre a Mallorca per Antoni Lliteres i Joan Rossell» dia 30 d'abril a les 19h a la Parròquia de s'Horta.

El regidor de Cultura, Pere Antoni Mascaró ha destacat «hem apostat per música barroca, aprofitant la bona sonoritat i els espectaculars escenaris de diferents esglésies i parròquies de la vila, vull destacar l'actuació de Tanja Skok, ballarina que ve de Nova York per l'actuació d'Ars Musicae. Esper que tot el públic pugui gaudir d'aquest nou cicle de Primavera de Felanitx»

Al Convent de Sant Agustí tornarà a rebre Ars Musicae amb «Musicam audire, Musicam saltare» i els ballarins Tanja Skok i Sebastià Bover que duran al Convent de Sant Agustí una representació teatral musicada. Serà el 7 de maig a les 19:30h. Finalitzarà el Cicle de Primavera el concert de la Banda de Música de Felanitx amb els alumnes de 4t i 5è de primària de les escoles del municipi que estaran acompanyats de Mar Grimalt, David Ordinas i el director Víctor Ferragut. Aquest concert titulat «Cantata de la il·lusió» es farà dia 13 de maig a les 19:30h al Parc Municipal de Sa Torre.

 

Reciente
Visto
Comentado