Pimeco
El BLACK FRIDAY AUGMENTA UN 20% LES VENDES AL PETIT COMERÇ RESPECTE EL 2020
Un 90% dels petits comerciants es sumen a la campanya amb descomptes de fins al 30%
pimeco.com 27/11/2021 - 12:26:09

El Black Friday  ha augmentat un 20% les vendes del petit comerç de Mallorca respecte a les registrades durant el Black Friday de l’any passat. La patronal del petit i mitjà comerç, Pimeco, ha fet balanç, aquest divendres capvespre, de la jornada. Segons dades de la patronal, un 90% dels petits comerciants s’han sumat a la campanya amb descomptes de fins al 30%.

El fet que avui no hagi plogut ha animat les compres a tota l’illa, tot i que enguany els descomptes no han estat tan agressius com altres anys, en què arribaven al 75%. “La situació no és bona, però sí molt millor que fa uns mesos. La gent ha començat a sortir al carrer i a comprar sense por”, explica el president de Pimeco, Toni Fuster, que anima els consumidors a fer les seves compres al petit comerç.

“La majoria de tendes no compten amb gran volum d’estocs, com ocorria abans de la pandèmia. No obstant això, no s’esperen problemes d’abastiment en moda, roba o calçat”, ha explicat Fuster.

La majoria de petits comerciants allargaran els descomptes fins demà dissabte. Pimeco tornarà dilluns a fer balanç de com han anat les vendes durant el cap de setmana. La previsió és que les xifres millorin les de l’any passat però no arribaran a les bones xifres registrades l’any 2019.

Tot i que és una campanya importada, el Black Friday ja s’ha implantat a Mallorca com una campanya més de rebaixes prèvia a les festes de Nadal. Tot i això, des de Pimeco critiquen que algunes grans superfícies i franquícies aprofitin per convertir el dia de rebaixes en tot un mes de descomptes. “Aquest fet suposa una competència deslleial per als més petits”, manté Fuster.

 

Reciente
Visto
Comentado