Felanitx
Dues-centes persones informades i cinc sancions en la campanya de voluminosos impulsada per l'Ajuntament de Felanitx.
L'Ajuntament de Felanitx a través de l'àrea de medi ambient ha donat a conèixer els resultats de la campanya 'No abandonis els trastos i voluminosos'
felanitx.org 16/09/2021 - 09:05:23
Dues-centes persones informades i cinc sancions en la campanya de voluminosos impulsada per l'Ajuntament de Felanitx.

L'Ajuntament de Felanitx a través de l'àrea de medi ambient ha donat a conèixer els resultats de la campanya 'No abandonis els trastos i voluminosos' realitzada fins al passat dia 10 de setembre al municipi. L'objectiu que els ciutadans i ciutadanes prenguin consciència de no abocar fems i trastos a hores i indrets inadequats.

Al llarg de la campanya s'han repartit cartells i fulletons informatius, principalment als llocs més problemàtics de tot el municipi. En total unes dues-centes persones han rebut informació per part dels treballadors, majoritàriament mallorquins, seguit d'estrangers i població magrebina. Entre l'1 i el 10 de setembre s'han sancionat un total de cinc persones per tirada de rebuig en hores que no pertocava, runes a un solar o no dipositar cartó als contenidors corresponents en repetides ocasions.

La regidora de medi ambient, Catalina Soler «esteim satisfets d'aquesta primera campanya informativa, queda molta feina a fer per conscienciar la ciutadania de com i quan han de treure el rebuig o coses que ja no necessiten a casa seva. Amb el servei de recollida selectiva l'any que ve, esperam minvar aquesta problemàtica».

Les dues persones que han dut a terme la tasca d'informadors en la primera part de la campanya s'han dedicat a donar informació a la ciutadania, mentre en la segona part a partir de l'1 de setembre i fins dia 10 s'han pres les dades de les persones i traslladat a policia per fer la corresponent sanció.
 
 
Reciente
Visto
Comentado