SALA LA FORNAL
ORIR QUAN CAL & CORDÈLIA
DIA 31 DE JULIOL A LES 20.00
lafornal.cat 16/07/2021 - 14:59:16
SALA LA FORNAL: MORIR QUAN CAL & CORDÈLIA

DIA 31 DE JULIOL A LES 20.00: MORIR QUAN CAL de Miquel Àngel Riera. Dramatúrgia de Guillem Galmes.

Morir quan cal: Agencia Literaria Carmen Balcells
Intèrprets: Guillem Galmés, Alícia Caldentei, Biel Bisquerra.
Direcció: Joan Gomila

Lectura dramatitzada de l’obra de Miquel Àngel Riera.

Residència artística de Guillem Galmés per a la preparació de la lectura dramatitzada. Aquest és un projecte de la Sala la Fornal per donar veus a joves creadors, perquè experimentin en el camp de les arts escèniques. 

Sinopsi:

El fill de l’amo en Cosme de S’Almonia, torna a ca seva, després d’haver anat a estudi a al Seminari de Ciutat, per passar l’estiu de vacances. Allà ha conegut els secrets de la vida. En ple creixament com a persona aquest adolescent que sent l’escalfor del sexe i té una mirada ídilica del món familiar però que es qüestiona determinades coses. Tot això amb l’esclat de la guerra civil.  A prop de s’Almonia han desembarcat els rojos. La repressió al poble és sanguinària. Aquest adolescent descobrirà que son pare, l’amo en Cosme i el tiet Jaume formen part de la repressió.

Preu de l’entrada 6€
Socis la Fornal descompte 1€

DEL 9 DE SETEMBRE AL 20 DE SETEMBRE: CORDÈLIA de Joan Gomila. Cia La Fornal d’espectacles

Intèrprets: Núria Fiol, Pedro Victory, Joan Gomila
Direcció: Frederic Roda
DSC09586

Sinopsi:

En una imaginaria ciutat mitjana  amb aspiracions de gran ciutat, el teatre és el gran motor cultural. Aquest fet es trenca amb l’arribada de l’extrema dreta al poder a les darreres eleccions, que entra amb ganes de passar comptes a les persones que s’han destacat per l’agitació cultural, la militància a l’esquerra o l’orientació sexual.

Tres personatges vinculats al teatre, mentre estan treballant en el seu nou espectacle: CORDÈLIA, en patiran aquest canvi brusc.

Preu entrada anticipada 13€
Preu entrada taquilla 15€
Socis La fornal descompte de 3€

FET SOCI

Si et vols fer soci de la Sala la Fornal per 10€ anuals tendràs dret a descomptes i formaràs part de gent que vol donar suport a la sala i participar de les activitats

VENDA D’ENTRADES www.ticketib.com     www.lafornal.cat   Horari d’oficina de 9 a 14h 971847353
 
 
Reciente
Visto
Comentado