Sala La Fornal
Cicle de teatre infantil Sala La Fornal
UN TROCITO DE LUNA,HAI, LA PESCADORA DE SOMNIS
lafornal.cat 25/02/2021 - 15:54:42
Cicle de teatre infantil Sala La Fornal

UN TROCITO DE LUNA

 ENTRADES EXHAURIDES PER EL PASSE DE LES 18 H.

El cicle de teatre infantil presenta aquest proper 7 de març a les 12 h i a les 18 h l’espectacle visual “Un trocito de luna” de la cia. A la sombrita basat en el conte "Quin gust fa la lluna?" de Michael Grejniec.

Qui no ha somiat mai en donar una bocinada a la lluna? Aquest era el somni dels animals d'aquest conte que només en volien tastar un trocet, pero no eren capaços d'arribar-hi per més que s'hi intentaven acostar.

Amb una proposta d'ombres i titelles que encantarà a petits i grans, us convidam a entrar dins el mon dels contes, l'amistat, la col·laboració i els somnis compartits.

https://youtu.be/iwlr102TqJM

HAI, LA PESCADORA DE SOMNIS

El diumenge 4 d’abril a les 12 h i a les 18 h podreu gaudir de “Hai, la pescadora de somnis”, un espectacle de la cia. Giramagic que fusiona la màgia amb el teatre visual i d’objectes

Un cargol de mar emet la música de l’oceà. En un vaixell de cartó, Hai, la pescadora de somnis, inicia la seva aventura poètica per l’oceà de la imaginació. Hai convida el públic a submergir-se en aquest viatge oníric de màgia, titelles i moviment, i acompanya la protagonista en el seu somni per la llibertat. Un espectacle de teatre visual i d’objectes amb música en directe.

https://www.youtube.com/watch?v=BnGOYtqT5aQ
 
 
Reciente
Visto
Comentado