La Fornal d'Espectacles
COMUNICAT SALA LA FORNAL.
La Fornal dona tot el suport a les decisions preses per les autoritats sanitàries en benefici de minimitzar els efectes de la padèmia i permeti la normalització de les nostres vides el més aviat possible.
lafornal.cat 28/10/2020 - 14:54:38
COMUNICAT SALA LA FORNAL. 
 
1. La Fornal dona tot el suport a les decisions preses per  les autoritats sanitàries en benefici de minimitzar els efectes de la padèmia i permeti la normalització de les nostres vides el més aviat possible. 
 
2. La Fornal manté la totalitat de les activitats professionals. Aplicant el pla de mesures anticovid el.laborat per la sala a partir de les directrius sanitàries. 
 
3. Es mantenen les funcions de L'HOME DEL VOL VERTICAL, avançant la funció de l,estrena, divendres 30 a les 20h a efectes del Toc de queda.
 
4. Les persones que fora de Manacor haguessin comprat entrada serà preferentment  bescanviada per una nova data.  Atès que ja havíem comunicat teníem entrades exhaurides,  informam a qui interessi que hi ha entrades al públic. A l,espera que ho poguem resoldre on line, demanam que ens telefoneu al 971847353 i al 616066739.
 
5. Queda suspés l,espectacle LA HISTÒRIA ROBADA, al ser un espectacle no professional. Les entrades comprades seran retornades.
 
 
Reciente
Visto
Comentado