Les cadets Zona 5 Federòptics han jugat dos partits.
Manacor: Molts de partits aquest cap de setmana i tots a fora. El mini Zona 5 Bar VB va fer un partit molt emocionant i igualat a Hispania (80-36)
Tot i així, a destacar l'actitud de les jugadores del Zona 5 que ha estat positiva i amb ganes de agontar tot el partit damunt la pista. S'ha de seguir com partits amb aquest caràcter.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/03/2020 - 01:54:00
recordant que l'escola de bàsquet està oberta a totes les nines i nins de 3 a 9 anys els dilluns i dimecres. Si vols més informació contacte amb nosaltres per xarxes socials o al numero 679974132 (Rafel), 609527781 (Carlos) o al correu.

Molts de partits aquest cap de setmana i tots a fora. El mini Zona 5 Bar VB va fer un partit molt emocionant i igualat a Hispania (80-36). Fins el quint període on s'han desmoronat davant una defensa molt asficiant fent que perdessim els papers.

Les cadets Zona 5 Federòptics han jugat dos partits. El primer contra el Santa Maria (63-43) on feren un mal partit de ses cadets on sols els primers 5 minuts han fet front a un Santa Maria que ha tengut una molt bona actitud durant tot el partit.

Les cadets Zona 5 Federòptics han jugat dos partits. El primer contra el Santa Maria (63-43) on feren un mal partit de ses cadets on sols els primers 5 minuts han fet front a un Santa Maria que ha tengut una molt bona actitud.

El millor, el detall de l'equip local entregant una ferretina a cada component de l'equip del Zona5. L'altre va ser a Bunyola (67-42) on s'ha anat amb 6 jugadores, així que el repte era agontar. En canvi les locals han plantejat un partit amb pressió tota pista i una defensa molt dura. Tot i així, a destacar l'actitud de les jugadores del Zona 5 que ha estat positiva i amb ganes de agontar tot el partit damunt la pista. S'ha de seguir com partits amb aquest caràcter.

L'altre equip cadet Zona 5 Silleria Llevant va jugar partit extrany dins un camp molt petit, a Hispania, que tot anar per davant al marcador tot el partit, fins a +15 al tercer període, se va haver de lluitar cada pilota, alguns trams del partit s'ha fet un bon bàsquet, però haurem de ser més regulars. (43-49)

Les nostres juniors van fer un mal partit després de setmanes complicades davant el Montuïri (45-62). Tot hi perdré s'ha de dir que en cap moment es van baixar els braços en defensa, però en atac no hi havia idees suficients. També van jugar un segon partit dins Bunyola (66-34) amb dues parts molt diferenciades: una primera on s'ha lluitat arribant a la mitja part a 24-16 i una segona on el Bunyola sa impossat de forma contundent.

Per acabar, l'escoleta va assistir a una diada de bàsquet a La Salle de Manacor on s'ho van pasar molt bé. Seguim recordant que l'escola de bàsquet està oberta a totes les nines i nins de 3 a 9 anys els dilluns i dimecres. Si vols més informació contacte amb nosaltres per xarxes socials o al numero 679974132 (Rafel), 609527781 (Carlos) o al correu

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado