2010, fruit de la col·laboració entre un equip d’investigació de Menorca i un de Mallorca.
Aquest dissabte la regidora Núria Hinojosa de Manacor ha visitat el jaciment des Coll de Cala Morell, a Ciutadella, en el marc del projecte “Entre illes”
Els arqueòlegs responsables del projecte són na Montserrat Anglada, en Damià Ramis, en Toni Ferrer i na Magdalena Salas. Cala Morell és una petita cala situada a la part occidental de la costa nord.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/10/2019 - 06:40:00
Objectius comuns i compartint una mateixa metodologia de treball en els següents jaciments: sa Ferradura (Porto Cristo, Mallorca) i es Coll de cala Morell (Ciutadella, Menorca).

JORNADA DE PORTES OBERTES A ES COLL DE CALA MORELL (MENORCA). Aquest dissabte la regidora Núria Hinojosa ha visitat el jaciment des Coll de Cala Morell, a Ciutadella, en el marc del projecte “Entre illes”. El projecte “Entre illes” va sorgir el 2010, fruit de la col·laboració entre un equip d’investigació de Menorca i un de Mallorca.

La constatació de la manca de dades, en una illa i en l'altra, sobre els jaciments costaners de l’edat del Bronze, va fer que tots dos equips decidíssim treballar conjuntament des d’uns objectius comuns i compartint una mateixa metodologia de treball en els següents jaciments: sa Ferradura (Porto Cristo, Mallorca) i es Coll de cala Morell (Ciutadella, Menorca).

A més, s’està fomentant la participació social amb la implicació de l’Associació d’Amics del Museu d’Història de Manacor, el Museu de Ciutadella i el Museu d’Història de Manacor....

El projecte, que té com a objectiu principal aprofundir en l’estudi d’aquest tipus de jaciments prehistòrics, compren, a més de la missió científica, un marc de col·laboració entre institucions de les dues illes, tant els ajuntaments de Ciutadella i Manacor com el Consell de Menorca. A més, s’està fomentant la participació social amb la implicació de l’Associació d’Amics del Museu d’Història de Manacor, el Museu de Ciutadella i el Museu d’Història de Manacor, a més de tot el voluntariat que col·labora en les diferents campanyes.

Els arqueòlegs responsables del projecte són na Montserrat Anglada, en Damià Ramis, en Toni Ferrer i na Magdalena Salas. Cala Morell és una petita cala situada a la part occidental de la costa nord de l’illa de Menorca. L’entrada a aquesta cala s’obre cap al nord-oest i ofereix un refugi relativament segur per a petites embarcacions.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


3
1
Manacori
I que pinta n’Hinojosa (delegada d’urbanisme) a un jaciment per Menorca?
manacorina
Així anam... sa regidora i dues funcionaries de viatge amb dobers públics! no sé on acabarem!
Manoli
Menos fotitas y mas arreglar cosa, Hinojosa