Era el día Mundial del Medio Ambiente atentos con el planeta se muere.
Multitudinaria XV Trobada de Gent Gran en la plaza Ramón Llull de Manacor, cena y concierto solidario en el Albergue de Transeúntes y música, poesía y tapas en el Claustre
En el Claustro también hubo fiesta organizada por la Cofradía Tastavins de Manacor con música, poesía y tapas, muy emocionante y una noche que por la temperatura estival permitió estar más tiempo.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/06/2019 - 03:01:00
Trobada de Gent Gran en la plaza Ramón Llull de Manacor, con presencia de todas las asociaciones del municipio. Varios centenares de socios celebraron una bonita cena con la máxima austeridad y luego música para hacer ejercicio.

Anoche dentro del programa oficial de las Fiestas de Primavera de Manacor se celebró con notable éxito la XV Trobada de Gent Gran en la plaza Ramón Llull de Manacor, con presencia de todas las asociaciones del municipio. Varios centenares de socios celebraron una bonita cena con la máxima austeridad y luego música para hacer ejercicio.

Cada vez hay más calidad de vida entre nuestros mayores, no es de extrañar que vea jubilados/as que parecen jóvenes. Presencia de la actual alcaldesa Catalina Riera y varios ediles de la corporación.

También se celebró la cena y concierto solidario en el Albergue de Transeúntes de Manacor, con la actuación de Roger Pistola y la presencía del futuro alcalde de Manacor Miquel Oliver y su primera teniente de alcalde Núria Hinojosa.

También se celebró la cena y concierto solidario en el Albergue de Transeúntes de Manacor, con la actuación de Roger Pistola y la presencía del futuro alcalde de Manacor Miquel Oliver y su primera teniente de alcalde Núria Hinojosa.

En el Claustro también hubo fiesta organizada por la Cofradía Tastavins de Manacor con música, poesía y tapas, muy emocionante y una noche que por la temperatura estival permitió estar más tiempo. Era el día Mundial del Medio Ambiente y todos quisieron recordar que estamos a tiempo de evitar que nos carguemos el planeta en poco tiempo.

La XV Trobada de Gent Gran de Fires i Festes aplega vuit entitats de persones majors i prop de 400 persones. 380 persones soparen juntes a la fresca i gaudiren de música i ball a la plaça de Ramon Llull. La gent gran de Manacor també celebra les Fires i Festes de Primavera. Molts padrins i padrines acompanyen els néts i la família en els diferents actes que fins dia 9 de juny omplen Manacor de festa. Però també compten amb actes en què en són protagonistes. És el cas de la XV Trobada de Gent Gran, que dimecres dia 5 de juny va reunir 380 persones que formen part de les sis associacions de gent gran i de les dues residències per a persones majors del municipi.

Es tracta d’un sopar de germanor que impulsa l’Ajuntament en col·laboració amb totes les entitats que vetlen perquè els majors siguin persones dinàmiques. Així, ahir se citaren a la plaça de Ramon Llull els integrants de les associacions de gent gran de Son Macià, de Porto Cristo, de s’Illot, de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, l’associació Verge de Lluc, els Amics de les Aules, a més d’una representació de les residències de persones majors de Manacor i de Porto Cristo.

Els representants municipals acompanyaren els padrins i padrines de tot Manacor. Acudiren a la cita la batlessa de Manacor, Catalina Riera; i els regidors Maria Isabel Bauzà, Isabel Febrer, Joan Llodrà, Maria Antònia Sansó, Sebastià Nadal, Cristina Capó, Carles Grimalt i Joan Gabriel Parera.

Després de sopar, l’Ajuntament va obsequiar cada associació amb una planta i es donà el sus al ball. El tumbet de llom, el gelat i la coca varen agradar els assistents i els més balladors i els que no ho són tant varen poder sortir enmig de la plaça per gaudir del taller de ball en línia que va servir per donar per acabada la Trobada de Gent Gran. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado