Amb Unidas Podemos Manacor serà un municipi de cinema!
Amb Unidas Podemos Manacor serà un municipi de cinema! I no ho deim només per totes les millores necessàries que proposam sinó perquè farem una aposta per obrir les portes a la indústria audiovisual
VOD (video on demand), és una de les indústries culturals que més beneficis socials reporta perquè crea llocs de feina, genera talent i en cascada, afavoreix a altres indústries auxiliars.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/05/2019 - 04:04:00
Manacor compta amb tot el necessari per atreure la indústria cinematogràfica i audiovisual, des de creadores de vestuari, compositors per bandes sonores, especialistes en efectes audiovisuals, fusters.

UN MANACOR DE CINEMA. Amb Unidas Podemos Manacor serà un municipi de cinema! I no ho deim només per totes les millores necessàries que proposam, sinó perquè farem una aposta important per obrir les portes del nostre municipi a la indústria audiovisual. D'aquesta forma, grans i petites productores podrien escollir Manacor com a plató per realitzar els seus projectes. Això suposarà diversificació i dinamització de l'economia, així com un impuls de tot el teixit artístic i comercial.

Manacor compta amb tot el necessari per atreure la indústria cinematogràfica i audiovisual, des de creadores de vestuari, compositors per bandes sonores, especialistes en efectes audiovisuals, fusters i escultors per crear escenaris, fotògrafs, professionals del disseny, actors i actrius, el nostre teatre i auditori per la realització de càstings... i com no, tot un seguit de localitzacions a l'aire lliure per poder escometre qualsevol producció. D'aquesta indústria directament es beneficiaria la nostra planta hotelera, serveis de càtering, restaurants i comerços, afegint a tot això, la imatge i la publicitat que donaríem al nostre municipi.

Manacor ha de donar un impuls a la seva economia i cert és que la indústria cinematogràfica i audiovisual, sobretot ara amb el sorgiment de les noves plataformes de VOD (video on demand), és una de les indústries culturals que més beneficis socials reporta perquè crea llocs de feina, genera talent i en cascada, afavoreix a altres indústries auxiliars.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


2
1
Xisca
Molt interesant e innovadora la proposta.
Toni Pep
Idò és una bona cavilada, donaria feina a molts fusters que han hagut de tancar. Aquesta si que no me l'esperava. Ben fet, bona proposta, a veure si els ho deixen fer.