SAIF EL ARJOUNI, DEL JUDO RENSHINKAN, Nº2 DEL RÀNQUING NACIONAL
Judo Renshinkan Nº 2 Escolar: Saif El Arjouni és un jove que enguany participa per segona vegada en el programa d'una categoria oficial, la sub 15 infantil (13 i 14 anys)
Tres sortides nacional a súper copes d'Espanya, Tortosa, Galícia i Alacant , ha aconseguit les medalles de bronze, or i 4t puesto, respectivament. Amb aquest resultats es proclama l'esportista amb la segona millor puntuació.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/04/2019 - 02:41:00
És dur entrenar per arribar a ser el núm 2del rànquing Nacional? És molt dur, requereix interès, entrenar pràcticament tots els dies, intentar estar al 100% i tenir un objectiu que és millorar.

SAIF EL ARJOUNI, DEL JUDO RENSHINKAN, Nº2 DEL RÀNQUING NACIONAL ESCOLAR. Saif és un jove que enguany participa per segona vegada en el programa d'una categoria oficial, la sub 15 infantil (13 i 14 anys). Excel • lent la seva trajectòria, amb un judo molt tècnic, els entrenaments, sacrificis i esforços estan donant els seus fruits, a la seva curta edat no dóna mai un combat per perdut.

Tres sortides nacional a súper copes d'Espanya, Tortosa, Galícia i Alacant , ha aconseguit les medalles de bronze, or i 4t puesto, respectivament. Amb aquest resultats es proclama l'esportista amb la segona millor puntuació de la seva categoria -46 kg de tot l'estat espanyol.

Excel • lent la seva trajectòria, amb un judo molt tècnic, els entrenaments, sacrificis i esforços estan donant els seus fruits, a la seva curta edat no dóna mai un combat per perdut.

Aquesta classificació li dóna plaça directa per disputar la fase final del campionat d'Espanya que es celebrara a Valencia els dies 26 i 27 d’aquest mes d’abril Amb ell hem volgut tenir aquesta xerrada per saber una mica més de les seves inquietuds d'aquest esport d'origen japonès.

I quants anys tens ara? Tinc 13 anys.

Quants anys fa que practiques judo? Des dels 6 anys practicant judo, és a dir 7 anys.

Per què el judo? La meva mare va pensar que era el millor esport per a mi i a més m'encanta.

Quin cinturó tens? Tinc el cinturó marró, però m'encantaria tenir el negre, però l'edat mínima són 15 anys.

On has competit per classificar-te com nº 2 del Rànquing Nacional? He competit en unes quantes copes d'Espanya, classificatòries per a la fase final directa del Campionat d'Espanya. La Primera va ser a Tortosa, vaig aconseguir el bronze, la segona a Santiago de Compostel·la,vaig guanyi l'or i la tercera a Alacant que vaig perdre la medalla de bronze.

És dur entrenar per arribar a ser el núm 2del rànquing Nacional? És molt dur, requereix interès, entrenar pràcticament tots els dies, intentar estar al 100% i tenir un objectiu que és millorar.

I on t'agradaria arribar? . M'agradaria arribar al més alt, ara entreno per intentar treure medalla nacional

Vols afegir alguna cosa més? Vull dir que per a mi que el judo és el millor esport perquè desenvolupa les capacitats físiques i psíquiques i alhora millora l'estat de forma, i l'autoestima.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado