Hi podrà participar qualsevol persona major de 16 anys
L’exposició “Huellas de Mujeres Geniales” va obrir les portes el 9 d’abril, amb una representació teatral a càrrec de l’entitat Es racó de ses idees i es pot visitar fins dimarts 23 a la planta baixa del carrer Major, 22
Algunes de les dones que es poden trobar a la mostra són Marie Curie, Hannah Arendt, María Zambrano, Ana María Matute, Coco Chanel o Maria Montessori.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/04/2019 - 21:32:00
I dissabte 13 a les 18 h l'associació Es Racó de ses idees organitza al cafè Mig i Mig una trobada filosòfica per a compartir inquietuds i pensaments aprofitant la temàtica de l'exposició "dones genials".

L'exposició "Huellas de Mujeres Geniales" obre les portes a la planta baixa de l’edifici del carrer Major 22. La mostra es podrà visitar fins dia 23 d’abril i ofereix activitats complementàries. L’exposició “Huellas de Mujeres Geniales” va obrir les portes dimarts passat, dia 9 d’abril, amb una representació teatral a càrrec de l’entitat Es racó de ses idees i una visita a la mostra que es pot visitar fins dimarts dia 23 d'abril a la planta baixa de l’edifici municipal del carrer Major, 22.

L’exposició visibilitza i reivindica el llegat de les dones que al llarg de la història han fet importants contribucions en diferents camps de coneixement, dones que han estat pioneres i que sovint no són conegudes pel gran públic. Algunes de les dones que es poden trobar a la mostra són Marie Curie, Hannah Arendt, María Zambrano, Ana María Matute, Coco Chanel o Maria Montessori.

Divendres 12 d'abril a les 20 es presentarà el llibre: Pioneres: Dones que han obert nous camins.Sempre hi hem estat! Un llibre destinat a l'àmbit educatiu que visibilitza el talent i contribucions.

La mostra ha viatjat per diferents punts de l’Estat abans d’arribar a Manacor, on hem volgut sumar sis dones balears per complementar el recorregut històric de l’exposició: l'escriptora Carme Riera, la sindicalista Aurora Picornell, la majorala i emprenedora Catalina Homar, l'advocada Francisca Mas, la cantant Concha Buika, i l'escriptora i traductora Maria Antònia Oliver”, va explicar durant la inauguració la comissària Sara Ortiz.

Vull donar les gràcies a tots els voluntaris i les voluntàries que han fet possible que aquesta exposició arribi a Manacor i ens permeti descobrir dones que han obert camí i que han de deixar d’estar a l’ombra perquè són un exemple tant per a nosaltres com per a les generacions futures”, declarà la regidora de Cultura i Turisme, Antònia Llodrà.

Des del Servei d'Igualtat de l’Ajuntament de Manacor i des de l'entitat Es racó de ses idees, que organitza l'exposició, s’oferiran activitats didàctiques per l'alumnat del municipi de primer i segon d'ESO en horari de matí. I també a associacions o grups del municipi que ho sol·licitin a través del correu electrònic [email protected].

Activitats. La mostra “Huellas de mujeres geniales” proposa, a més dues activitats complementàries. Divendres 12 d'abril a les 20 es presentarà el llibre: Pioneres: Dones que han obert nous camins.Sempre hi hem estat! Un llibre destinat a l'àmbit educatiu que visibilitza el talent i contribucions de les dones en diverses disciples. Hi participaran algunes de les autores: Franscica del Pilar Caldentey Quetglas, Raquel Herrezuelo Sáez i Xesca Aguiló Segura

I dissabte 13 a les 18 h l'associació Es Racó de ses idees organitza al cafè Mig i Mig una trobada filosòfica per a compartir inquietuds i pensaments aprofitant la temàtica de l'exposició "dones genials" que també es podrà visitar aquest dia. Hi podrà participar qualsevol persona major de 16 anys, no calen coneixements previs, només ganes de debatre i intercanviar idees.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado