El Ayuntamiento de Manacor (Delegación de Turismo) y Junta de Distrito dan apoyo
Fira Náutica, Comercio en la calle, Tapas, todo en Porto Cristo los días viernes 19 y sábado 20 de abril con exposiciones, música, maquetas de barcos, ocio
A continuación más detalles de la Fería Náutica de Porto Cristo porque mañana se presenta en sociedad en el Muelle con presenxcia de autoridades y medios de comunicación y divulgar los actos y su programa.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/04/2019 - 12:48:30
Revista Porto Cristo que fundaron José Vecina y Joan Ignasi Servera, entre otros/as, y que ha estado dirigida durante muchos años por Rafael Gabaldón San Miguel y Joan Tur Santandreu.

Hemos visto publicado en la Revista Porto Cristo que fundaron José Vecina y Joan Ignasi Servera, entre otros/as, y que ha estado dirigida durante muchos años por Rafael Gabaldón San Miguel y Joan Tur Santandreu, que hay Fira Náutica una edición más en Porto Cristo. Será el viernes 19 de abril y el sábado 20 en plena Semana Santa. Hay exposiciones, actividades acuáticas, maquetas de embarcaciones, comercio en la calle, música en vivo y en directo, parque de ocio, tapas, no falta de nada.

El Ayuntamiento de Manacor (Delegación de Turismo) y la Junta de Distrito dan apoyo incondicional al acontecimiento comercial y social. El anuncio del Porto Cristo está diseñado con una gran foto de la bahía. Sale en la última revista del litoral. A continuación más detalles de la Fería Náutica de Porto Cristo porque mañana se presenta en sociedad en el Muelle con presenxcia de autoridades y medios de comunicación y divulgar los actos y su programa.

Será el viernes 19 de abril y el sábado 20 en plena Semana Santa. Hay exposiciones, actividades acuáticas, maquetas de embarcaciones, comercio en la calle, música en vivo y en directo, parque de ocio, tapas.

PORTes OBERTes convertirà el moll en un aparador del potencial nàutic, turístic i cultural de Porto Cristo. Els dies 19 i 20 d'abril se celebrarà la tercera edició de l'esdeveniment.

Una fira nàutica al moll, activitats en barca, mestres d'aixa, espectacles, exposicions, música en directe, comerç al carrer, tapes marineres, sortides en barca, bateig de busseig, visites a coves, contacontes, i demostracions de com fabricar ormejos de pesca... PORTes OBERTes aglutina totes aquestes activitats que divendres dia 19 d'abril i dissabte dia 20 ompliran l'immens port natural de Porto Cristo.

La d'enguany serà la tercera edició d'aquest esdeveniment, que “té la vocació de perdurar per fer de Manacor i de Porto Cristo un entorn atractiu per tots aquells que volen relacionar-se amb la natura del nostre litoral, amb la nàutica o amb la nostra cultura marinera”, ha explicat el delegat de Porto Cristo, Joan Gomila. “La idea d'aquest esdeveniment va sorgir de les trobades amb les empreses nàutiques i turístiques, que el volen seguir impulsant, col·laboren i s'han implicat moltíssim en aquest projecte”, afegí la delegada de Turisme i Cultura, Antònia Llodrà. El delegat de Porto Cristo va voler agrair la tasca de la delegació municipal de Turisme, la implicació de la indústria turística del nucli, els comerciants, i “la bona voluntat de Ports de les Illes Balears per col·laborar amb aquest esdeveniment i per millorar l'entorn portuari”.

Així divendres dia 19 d'abril i dissabte 20 tots els que visitin Porto Cristo es trobaran amb una gran fira nàutica on es podran trobar des de llaüts de fusta restaurats fins als darrers models d'embarcacions d'esbarjo. “Però aquesta fira no només serà atractiva pels que volen comprar barques perquè s'oferiran moltes activitats d'aventura i turístiques”, expliquen des de la delegació de Turisme. I és que tots els visitants podran sortir amb un dels velers de l'escola del Club Nàutic, anar en barca, provar el surf de rem, el busseig o visitar les coves. Els més interessats en la pesca tradicional podran assistir a les diferents demostracions d'adobar xarxes i ormejos de potera i “degustar el peixet frit que s’oferirà”, ha afegit la regidora Antònia Llodrà.

Cultura i espectacles

Però dia 19 i dia 20 d'abril l'aventura també es podrà trobar fora de l'aigua. Per tot el moll es podran trobar estands amb diferents tasts de tapes marineres i de vi. A més a PORTes OBERTes no hi faltaran les exposicions: fotografia, maquetes d'embarcacions tradicionals, fotografies, escultures, pintures... I aquest entorn també servirà com escenari per presentar el projecte Escull artificial, Port Romà de Porto.

I la música i els espectacles no faltaran a aquesta cita marinera. Enric Pastor & Co. posaran la banda sonora a aquest esdeveniment i els més petits podran gaudir del conta contes Llegendes del mar i animals fantàstics: Tritó i Nereida i del Parc lúdic de la mediterrània Peixos.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado