CABARET NÖRDIKO. La Nórdika (Andalusia). Centre de dia Son Carrió.
SANT LLORENÇ: MILLOR! FESTIVAL DE TEATRE FAMILIAR. Del divendres 12 d’abril al diumenge 14 d’abril de 2019. A Cala Millor Sa Màniga, Son Carrió (Mallorca)
Diumenge, 14 d’abril, 11.30 h. Na Rínxols d’Or. Hansel i Gretel. Margalida Amengual (Mallorca). Sala Petita. Durada: 40 min aprox. Contacontes. A partir de 3 anys. Gratuït.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/04/2019 - 07:51:00
Divendres 12 d’abril, 18 h. VINT DIES DE GUERRA. Companyia Dues Cares (Mallorca). Sala petita (Auditori). Finalista del programa “Balears ofereix teatre i literatura” (BÒTIL). A partir de 15 anys.

MILLOR! FESTIVAL DE TEATRE FAMILIAR. Del divendres 12 d’abril al diumenge 14 d’abril de 2019. A Cala Millor (Mallorca). Divendres 12 d’abril, 10.30 h. CABARET NÖRDIKO. La Nórdika (Andalusia). Centre de dia Son Carrió. Durada: 20 min. Circ/Dansa. Tots els públics. Gratuït. Dos personatges en escena que ho són tot: presentadors, malabaristes, equilibristes, acròbates i fins i tot pallassos. Ell, un vanitós acròbata amb l’única finalitat de demostrar la perfecció de la seva tècnica. Ella, una presentadora disposada a tot per ser en tot moment el centre d’atenció. Una proposta una mica entremaliada en què el circ i l’humor van de la mà per fer-te passar una molt bona estona.

Divendres 12 d’abril, 18 h. VISITA GUIADA PER A FAMÍLIES (EN CATALÀ). Exposició: Mirades obertes a la natura. Auditori sa Màniga. Durada: 60 min. Tots els públics. Gratuït. Exposició formada per 34 imatges de 12 fotògrafs de les Balears que recull diferents visions de la natura, des de la més naturalística fins a la més creativa. Cada fotògraf proposa una interpretació personal de la natura, sense voler contraposar-se amb els altres. El resultat, colors o blanc i negre, formes i moviments, en un sol conjunt, que cerca conscienciar-nos que vivim en una terra on la bellesa es renova mentre l’estimes; per contra, s’esvaeix quan la maltractes.

Dissabte, 13 d’abril, 17.00 h. INSOMNI. Dudu Arnalot (Menorca). Plaça davant l’Auditori sa Màniga. Durada: 40 min. Clown gestual. Tots els públics. Gratuït. Una plaça amb un llit antic, un pallasso preparat.

Divendres 12 d’abril, 18 h. VINT DIES DE GUERRA. Companyia Dues Cares (Mallorca). Sala petita (Auditori). Finalista del programa “Balears ofereix teatre i literatura” (BÒTIL). A partir de 15 anys. Vint dies de guerra és la veu de la gent que era present en els esdeveniments que tingueren lloc als municipis de Manacor, Sant Llorenç i Son Servera des del 16 d’agost fins al 4 de setembre de 1939. La història de tres represaliats per la guerra que ens narren les seves vivències i, a partir d’elles, les de moltes altres persones que visqueren aquells temps de por. ENTRADES: 7 €. Abonaments: 15 € (3 entrades); 12 € (2 entrades). A la taquilla de l’Auditori o reserves al 971 587373.

Divendres 12 d’abril, 19.30 h. Espectacle inaugural. ROJO ESTÁNDAR. La Nórdika (Andalusia). Auditori sa Màniga. Durada: 60 min. Circ/dansa. Tots els públics. Rojo estándar és un espectacle per a tots els públics, creat per a carrer i sala. Des del moviment com a força centrífuga i constant durant tot l'espectacle, dos éssers oposats es troben en una escena banyada pel surrealisme, on allò que es presenta com a estàndard deixa de ser-ho. Els colors marquen el seu ritme, la seva forma del viu, i l'amor, guiat pel circ i la dansa, és peça clau durant tot l'espectacle. Premi FETEN 2018 al millor espectacle. Premi LORCA TEATRO ANDALUZ 2018 al millor espectacle de carrer. ENTRADES: 7 €. Abonaments: 15 € (3 entrades); 12 € (2 entrades). A la taquilla de l’Auditori o reserves al 971 587373.

DISSABTE, 13 D’ABRIL. Dissabte, 13 d’abril, les 11 h a les 19 h. LUDOTECA DE JARDÍ (MALLORCA). Instal·lació lúdica de carrer. Parc davant l’Auditori sa Màniga. Tots els públics. Gratuït. Ludoteca de Jardí genera espais de joc autònom i no dirigit, on els materials parlen per si mateixos. En aquests ambients, infants, joves i adults es retroben amb el joc, entre ells i amb ells mateixos des de l'exploració i des de l'experimentació.

Dissabte, 13 d’abril, 11 h. NÚVOL GRIS, GRAS I GROS. Teatre al detall (Catalunya). Sala Petita. Durada: 25 min. Teatre/titelles/música. Edat recomanada 0-3 anys. Aquesta és la història d'un núvol viatger, que després de córrer món i acumular aigua i més aigua s'ha fet gris, gras i gros. Ara necessita ploure i cercarà un lloc on la seva aigua sigui profitosa i netegi carrers, regui camps i ompli rius. Però cada vegada que intenta ploure qualcú l'atura, ja que "mai plou a gust de tothom". Aconseguirà ploure i ajudar qualcú? Maletes que viatgen amb el núvol i ens obren mons màgics plens de sorpreses i petites teresetes. ENTRADES: 7 €. Abonaments: 15 € (3 entrades); 12 € (2 entrades). A la taquilla de l’Auditori o reserves al 971 587373.

Dissabte, 13 d’abril, 12.30 h. NÚVOL GRIS, GRAS I GROS. Teatre al detall (Catalunya). Sala Petita. 25 min. Teatre/titelles/música. Edat recomanada 0-3 anys. Aquesta és la història d'un núvol viatger, que després de córrer món i acumular aigua i més aigua s'ha fet gris, gras i gros. Ara necessita ploure i cercarà un lloc on la seva aigua sigui profitosa i netegi carrers, regui camps i ompli rius. Però cada vegada que intenta ploure qualcú l'atura, ja que "mai plou a gust de tothom". Aconseguirà ploure i ajudar qualcú? Maletes que viatgen amb el núvol i ens obren mons màgics plens de sorpreses i petites teresetes. ENTRADES: 7 €. Abonaments: 15 € (3 entrades); 12 € (2 entrades). A la taquilla de l’Auditori o reserves al 971 587373.

Dissabte, 13 d’abril, 13.00 h. EL COR DEL BOSC. Mel i sucre (Mallorca). Plaça davant l’Auditori sa Màniga. Durada: 75 min. Animació musical. Tots els públics. Gratuït. Mel i Sucre és un grup mallorquí de música i animació per a grans i petits, creat i dirigit per Jéssica Martín i Pere Duran, format per cinc músics i un animador. La seva música està feta amb una mirada conscient cap a la vida, i amb ella promouen missatges positius, d’amor i de respecte. Durant el concert es farà per a cada cançó una dansa o un joc, a vegades amb el suport de material com teles, cèrcols, cordes... i diferents escenografies artesanals, que ens conviden a viatjar junts a un món de música i màgia on tot és possible.

Dissabte, 13 d’abril, 17.00 h. INSOMNI. Dudu Arnalot (Menorca). Plaça davant l’Auditori sa Màniga. Durada: 40 min. Clown gestual. Tots els públics. Gratuït. Una plaça amb un llit antic, un pallasso preparat per dormir. Renous, sorpreses, rialles i altres adversitats no el deixen descansar fins a dur-lo a l’Insomni. Guiat per les seves enginyoses inventives aconseguirà sorprendre i dibuixar somriures. Portant-nos de ben cert, a viure un viatge poètic, oníric i entranyable, ple de situacions desgavellades i surrealistes.

Dissabte, 13 d’abril, 18.30 h. REFUGI. Clownidoscopio (Eïvissa). Auditori sa Màniga. Durada: 50 min. Clown gestual. A partir de 5 anys. Refugi és un espectacle poètic on es troben dues realitats. La d’aquell que cuida del seu món i de les seves tradicions perquè necessita un lloc on sentir-se segur (refugi) i la d’aquell que, havent-ho perdut tot, fuig a la recerca d’un nou lloc al món (refugiat). Com poden conviure aquestes dues realitats al mateix espai?. Una mirada màgica i lleugera a un conflicte universal. Un viatge per l'empatia i el respecte des de la poesia i l'humor del clown. Perquè tots necessitam trobar el nostre propi lloc al món. I els llocs, al cap i a la fi, no són més que un munt d’històries humanes. ENTRADES: 7 €. Abonaments: 15 € (3 entrades); 12 € (2 entrades). A la taquilla de l’Auditori o reserves al 971 587373.

DIUMENGE, 14 D’ABRIL. Diumenge, 14 d’abril, 10.30 h. VISITA GUIADA PER A FAMÍLIES A L’EXPOSICIÓ. Les juguetes de Sant Llorenç. De Ferran Pizà. Auditori sa Màniga 45 min. Edat recomanada +6 anys. Gratuït. Aquesta exposició, formada per setze obres, és un recorregut pels indrets més emblemàtics del municipi de Sant Llorenç (el castell de la Punta de n’Amer, el pou vell, el molí d’en Bou, l’estació, els talaiots, l’església...). Són obres que els visitants poden tocar –amb cura, això sí-, i que dibuixen els espais més propers a les vivències dels ciutadans del municipi.

Diumenge, 14 d’abril, 11.30 h. Na Rínxols d’Or. Hansel i Gretel. Margalida Amengual (Mallorca). Sala Petita. Durada: 40 min aprox. Contacontes. A partir de 3 anys. Gratuït. La contadora de contes Margalida Amengual ha preparat amb molt d’amor dues de les històries més estimades pels infants i les famílies. Veniu a sentir aquestes narracions tradicionals per passar un bon diumenge al matí.

Diumenge, 14 d’abril, 12.30 h. L’ENDRAPASOMNIS. Teatre al detall & La tresca i la verdesca (Catalunya). Auditori sa Màniga. Durada: 60 min. Teatre/titelles/música. A partir de 3 anys. Al país de la Bona Son la princesa Dormissona no pot dormir perquè té malsons. Els seus pares, els reis, rumien, ho consulten amb el coixí, demanen consells a metges, herbolaires i xarlatans però no troben cap remei que guaresqui el mal de la petita princesa. Potser l’Endrapasomnis serà la solució…Una història onírica i màgica que ens parla de la por, del valor terapèutic dels contes i de com cercam solucions ben lluny quan la resposta por ser dins nosaltres mateixos. Premi 2014 de la crítica al millor espectacle infantil. ENTRADES: 7 €. Abonaments: 15 € (3 entrades); 12 € (2 entrades). A la taquilla de l’Auditori o reserves al 971 587373.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado