Inauguración exposición colectiva dedicada a la Semana Santa. El viernes 5
Exposición colectiva en S'Agrícola Manacor a beneficio de la torrentada del Llevant y dedicada a la Semana Santa son 9 artistas el 5 abril a 20h y hasta el 21 del mismo mes
Los pintores antes mencionados ofrecerán su obra para una posterior subasta benéfica, organizada por la Asociación de Cofradías, a favor de la Comarca de Llevant por la torrentada que hace meses pasó en el Llevant.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/04/2019 - 07:19:43
Asociación Cultural S'Agrícola de Manacor acogerá una excelente exposición colectiva dedicada a la semana Santa. La inauguración será a las 20 h y podrá ser visitada hasta el 21 de abril.

Inauguración exposición colectiva dedicada a la Semana Santa. El viernes 5 de abril en la sala de exposiciones de la Asociación Cultural S'Agrícola de Manacor acogerá una excelente exposición colectiva dedicada a la semana Santa. La inauguración será a las 20 h y podrá ser visitada hasta el 21 de abril. Participan los pintores, Catalina Artigues, Antònia Rosselló, María Pinya, Joan Brunet, Rafel Perelló, Catalina Amengual, Jaume Rosselló "Robi", Francisca Muntaner y Ana Mascaró.

La exposición también contará con obras de la Asociación de Cofradías de Semana Santa de Manacor. Los pintores antes mencionados ofrecerán su obra para una posterior subasta benéfica, organizada por la Asociación de Cofradías, a favor de la Comarca de Llevant por la torrentada que hace meses sufrieron Sant Llorenç, Son Carrió, S'Illot y Artà.

Participan los pintores, Catalina Artigues, Antònia Rosselló, María Pinya, Joan Brunet, Rafel Perelló, Catalina Amengual, Jaume Rosselló "Robi", Francisca Muntaner y Ana Mascaró.

S'Agrícola abre sus puertas al arte, organizando esta interesante muestra en colaboración con la Asociación de Cofradías de Semana Santa de Manacor que preside María Sansó. Ese día celebraremos con un pequeño refrigerio y un brindis para los artistas que han querido colaborar en esta exposición y han donado sus obras .. No se pueden perder esta cita con el arte.

Inauguració exposició col·lectiva dedicada a la Setmana Santa. El divendres 5 d'abril a la sala d'exposicions de l'Associació Cultural s'Agrícola de Manacor acollirà una excel·lent exposició col·lectiva dedicada a la setmana Santa. La inauguració serà a les 20 h i podrà ser visitada fins al 21 d'abril. Participen els pintors, Catalina Artigues, Antònia Rosselló, Maria Pinya, Joan Brunet, Rafel Perelló, Catalina Amengual, Jaume Rosselló "Robi", Francisca Muntaner i Ana Mascaró.

L'exposició també comptarà amb obres de l'Associació de Confraries de Setmana Santa de Manacor.Els pintors abans mencionats oferiran la seva obra per una posterior subhasta benèfica, organitzada per l'Associació de Confraries, a favor de la Comarca de Llevant per la torrentada que fa mesos varen sofrir Sant Llorenç, Son Carrió, S'Illot i Artà. 

s'Agrícola obri les seves portes a l'art, organitzant aquesta interessant mostra en col·laboració amb l'Associació de Confraries de Setmana Santa de Manacor que presideix Maria Sansó. El celebrarem amb un petit refrigeri i un brindis per als artistes que han volgut col·laborar a aquesta exposició i han fet donació de les seves obres.. No es poden perdre aquesta cita amb l'art. Ana Mascaró, Assessora cultural de s'Agrícola.

Concert del Quintet de vent Soslayo: El darrer diumenge, la sala d'actes de s'Agrícola de Manacor va tornar a omplir el seu aforament, per poder escoltar el concert que el Quintet Soslayo ens va oferir. Aquest és un conjunt jove, constituït per alumnes del Conservatori Superior de Música de les Balears.

Els seus components són, Eloisa Pérez, oboe, Catina Picó, flauta, Sergio Rosado, trompa, Miquel A. Nebot, clarinet i Miquel Santandreu, fagot. Malgrat la seva joventut ja tenen una alta qualitat i mestria.

Varen oferir un interessant programa dividit en dues parts, una primera més clàssica amb obres d'Anton Reicha, Quinter op. 88 nº 2 en Mi bemol i Arturo Marques amb la Danza al Mediodia i la segona més actual amb la Dance Suite de Norman Hallam, amb incursions en el jazz, bossa nova i charleston, així com la composició "Soslayo", que dóna nom al quintet i del que el seu autor, Nigel Carter, és professor del Conservatori i membre de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears.

Per acabar el concert varen oferir un bis amb el tango, Por una cabeza, de Carlos Gardel amb el que es varen acomiadar. Tot un èxit de concert d'aquests joves músics, alguns d'ells de la comarca de Llevant, com Miquel Àngel Nebot de Son Servera i Miquel Santandreu de Manacor. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado