Des de l’any 1999 és organista titular del Santuari de Lluc.
Dissabte 19 a les 12h concert de Rafel Riera Riera nascut a Petra (Mallorca) l’any 1978 i organista de Lluc a l’actualitat. Presenta obres de Bruna i César Franck, però també estrena dues obres seves i una de Xavier Gelabert
Cal explicar que aquesta setmana passada, l’11 de gener, el Bisbat de Mallorca i el Patrimoni del Consell de Mallorca anunciaren públicament la concessió de la segona fase de la restauració de l’orgue.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/01/2019 - 14:48:00
Riera començà els seus estudis musicals com a blavet al Santuari de Lluc amb el Pare Jaume Palou (MSSCC). Ha rebut classes de Montserrat Torrent a Barcelona i a Toulouse (França).

MANACOR: CONCERT A L’ORGUE DEL CONVENT DIA 19: RAFEL RIERA, ORGANISTA DE LLUC. Dissabte 19, a les 12 hores, aquest concert de RAFEL RIERA RIERA, nascut a Petra (Mallorca) l’any 1978 i organista de Lluc a l’actualitat. Presenta obres de Bruna i César Franck, però també estrena dues obres seves i una de Xavier Gelabert.

Riera començà els seus estudis musicals com a blavet al Santuari de Lluc amb el Pare Jaume Palou (MSSCC). Ha rebut classes de Montserrat Torrent a Barcelona i a Toulouse (França) amb els professors Michel Bouvard i Jan Wilem Jansen. Des de l’any 1999 és organista titular del Santuari de Lluc. Ha col·laborat com a organista amb la Coral universitària de les Illes Balears, al cicle de d’orgues històrics de Mallorca, al Museu dels Agustins a Toulouse, a la capella de la Salpitiere de Paris i a Copenhaguen (Dinamarca).

Actualment també desenvolupa la tasca de recopilació i edició de l'obra integral del compositor i director Jaume Palou i Sabater, antic mestre seu, de la qual ja n'han estat publicats dos volums. Compagina la seva tasca diària d’organista amb la de concertista i amb la docència. Cal explicar que aquesta setmana passada, l’11 de gener, el Bisbat de Mallorca i el Patrimoni del Consell de Mallorca anunciaren públicament la concessió de la segona fase de la restauració de l’orgue.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado