D’aquesta manera, la socialista fa una passa endavant
La secretària general dels Socialistes de Manacor Núria Hinojosa ha presentat avui la seva precandidatura a liderar la llista dels socialistes a l’Ajuntament seguint el procés de primàries convocat per PSOE
Manacor amb un projecte il·lusionant, renovat i representant de la majoria social del municipi”. El termini de presentació de precandidatures acaba avui a les 12 del migdia.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/01/2019 - 04:40:00
l’Ajuntament de Manacor. Hinojosa: “Me present per obrir un nou temps polític a Manacor amb un projecte il·lusionant, renovat i representant de la majoria social del municipi”.

Núria Hinojosa presenta la seva precandidatura per liderar la llista dels socialistes a l’Ajuntament de Manacor. Hinojosa: “Me present per obrir un nou temps polític a Manacor amb un projecte il·lusionant, renovat i representant de la majoria social del municipi”. La secretària general dels Socialistes de Manacor, Núria Hinojosa, ha presentat avui la seva precandidatura a liderar la llista dels socialistes a l’Ajuntament del municipi, seguint el procés de primàries convocat pel PSIB-PSOE.

D’aquesta manera, la socialista fa una passa endavant “amb il·lusió, amb l’experiència dels darrers anys com a regidora de l’Ajuntament però també amb la renovació que suposa presentar-me per primera vegada a la batlia d’un municipi que és prioritari pels socialistes”. En aquest sentit, Hinojosa ha defensat que “Manacor només avança amb un govern socialista al capdavant, com hem demostrat aquesta legislatura quan, tot i estant a l’oposició municipal, hem aconseguit l’electrificació del tren fins al nostre municipi, l’ampliació de l’Hospital i del servei d’urgències, l’obertura del nou Hospital de dia de Salut Mental o la nova escola de Son Macià”.

Manacor només avança amb un govern socialista al capdavant, com hem demostrat aquesta legislatura quan, tot i estant a l’oposició municipal, hem aconseguit l’electrificació del tren fins al nostre municipi.

Tot plegat, són “infraestructures socials altament reivindicades a Manacor i que han estat realitat amb un govern socialista, la qual cosa demostra el nostre compromís amb el municipi i tot el que podem transformar si arribam al govern municipal”. A més a més, Hinojosa ha insistit en què “després de tants d’anys de governs de dreta, Manacor necessita un canvi, sortir de la resignació, de les polítiques de sempre, per obrir una nova etapa liderada pels socialistes en la qual la dinamització del municipi, les polítiques socials i la igualtat d’oportunitats siguin els eixos de la nostra acció política”.

Per tant, la precandidata socialista presenta es presenta “per obrir un nou temps polític a Manacor amb un projecte il·lusionant, renovat i representant de la majoria social del municipi”. El termini de presentació de precandidatures acaba avui a les 12 del migdia.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado