Consell de Mallorca
El Consell de Mallorca cedeix un camió dels Bombers per a projectes solidaris
El vehicle es destinarà a les accions que l’ONG Inca-Mallorca Solidària desenvolupa a l’Àfrica.
conselldemallorca.net 22/04/2024 - 13:39:31

El Consell de Mallorca cedeix un camió dels Bombers per a projectes solidaris

El vehicle es destinarà a les accions que l’ONG Inca-Mallorca Solidària desenvolupa a l’Àfrica

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha assistit a la cessió per part de la institució insular d’un camió dels Bombers de Mallorca a l’organització sense ànim de lucre Inca-Mallorca Solidària, que es destinarà als projectes que duu a terme l’ONG a l’Àfrica. L’acte s’ha duit a terme al parc de bombers d’Inca.

El camió cedit és un furgó d’útils diversos, un vehicle destinat a la càrrega de material. Es tracta d’una unitat que ja havia acabat la vida útil al parc mòbil dels Bombers de Mallorca. El vehicle s’ha revisat i preparat per a les seves noves funcions a l’Àfrica. Li han canviat els pneumàtics i l’han equipat amb un generador i material que ja no es feia servir als parcs de bombers. Dos membres dels Bombers de Mallorca, un caporal i un bomber-conductor, es desplaçaran a l’Àfrica per entregar el vehicle i ensenyar-ne el funcionament.

El president del Consell, Llorenç Galmés, ha volgut destacar que «des del Consell de Mallorca volem ser solidaris i estar al costat de les comunitats més necessitades. Com a institució pública hem de donar exemple a la ciutadania, ja que la solidaritat és el camí cap a una societat més igualitària». 

Per la seva banda, el conseller d’Hisenda i Funció Pública, Rafel Bosch, ha assegurat que «amb aquesta cessió solidària donam una segona vida i una nova utilitat a aquest camió que ja havia acabat la seva vida útil al servei dels Bombers de Mallorca, i ara podrà seguir ajudant la gent». A l’acte de cessió també han assistit el director insular d’Emergències, Joan Fornàs, i membres de l’organització Inca-Mallorca Solidària.

Inca-Mallorca Solidària és una associació sense ànim de lucre amb un voluntariat compromès amb la solidaritat i el suport a la comunitat local. La seva tasca es centra a ajudar els que més ho necessiten i fomentar la participació ciutadana en accions solidàries.


Reciente
Visto
Comentado