Santanyí
Les platges de Cala Santanyí, Cala Llombards, s’Amarador i sa Font de n’Alis ja tenen la seva bandera blava
L’objectiu és que tothom valori l’entorn i el paisatge de les nostres platges i que a més ho respectin.
ajsantanyi.net 12/07/2023 - 19:56:56

Les platges de Cala Santanyí, Cala Llombards, s’Amarador i sa Font de n’Alis ja tenen la seva bandera blava

Quatre platges del terme de Santanyí han rebut la distinció de bandera blava: Cala Santanyí, Cala Llombards i les dues del Parc Natural de Mondragó, sa Font de n’Alis i s’Amarador. I el distintiu ja oneja a cada una de les platges. La bandera blava certifica que reuneixen les condicions òptimes de seguretat i sanitat, a més d’assegurar serveis com dutxes, serveis adaptats i socorristes.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, el regidor de Turisme i Platges, Rafael Batle, la regidora de Medi Ambient, Bàrbara Xamena, i la regidora Vanessa Estévez, han acudit a la platja de Cala Santanyí per a hissada de la bandera blava de Cala Santanyí. Tal com ha explicat Maria Pons: “el fet de tenir una bandera blava a una platja és sinònim de qualitat, i això és el que nosaltres volem oferir als nostres veïnats ivisitants.

L’objectiu és que tothom valori l’entorn i el paisatge de les nostres platges i que a més ho respectin. Si les institucions som els primers a donar exemple, també ho faran els qui venen a passar les seves vacances”.

 

Reciente
Visto
Comentado