El PI
El Pi reclama augmentar les places de transport escolar a l’IES Sineu
La Proposició No de Llei d’El Pi insta el Govern a obrir un diàleg constant amb l’APIMA del centre per trobar solucions per als alumnes afectats.
el-pi.com 16/10/2019 - 18:27:20

El Pi reclama augmentar les places de transport escolar a l’IES Sineu

La Proposició No de Llei d’El Pi insta el Govern a obrir un diàleg constant amb l’APIMA del centre per trobar solucions per als alumnes afectats


El Grup Parlamentari El Pi-Proposta per les Illes Balears ha enregistrat una Proposició No de Llei que insta el Govern de les Illes Balears a millorar el transport a l’Institut de Sineu, ja sigui augmentant les places de transport escolar o implementant un sistema de transport públic que permeti cobrir les actuals deficiències. D’aquesta manera, El Pi manifesta el seu suport a les reivindicacions de l’AMIPA de l’IES Sineu en aquest sentit.

El Pi denuncia que les places de transport escolar que prioritzen els alumnes d’ESO són insuficients per cobrir la demanda de tots els alumnes que assisteixen a l’Institut de Sineu. La formació destaca que són 77 els alumnes de Batxillerat que s’han quedat sense transport per a aquest curs escolar. El Grup Parlamentari El Pi – Proposta per les Illes Balears critica que l’oferta de transport públic existent actualment no serveix com a alternativa per una qüestió d’horaris i connexions.

La iniciativa d’El Pi també insta el Govern de les Illes Balears a obrir un diàleg constant amb l’AMIPA de l’IES Sineu amb la finalitat de posar damunt la taula propostes i solucions per als alumnes d’aquest centre educatiu.

Segons el diputat d’El Pi, Josep Melià, “la qualitat de l’educació i la recerca de facilitats perquè els nostres joves puguin rebre un bon ensenyament són prioritats innegables que provoquen que la Conselleria d’Educació hagi de cercar solucions a aquesta problemàtica de transport”. La Proposició No de Llei serà debatuda a la Comissió d’Educació, Universitat i Recerca del Parlament de les Illes Balears.

 

Reciente
Visto
Comentado