Inca
L'Ajuntament d'Inca instal·la senyals d'UNICEF com a reconeixement per ser "Ciutat Amiga de la Infància"
El batle d’Inca, Virgilio Moreno, la regidora d’Educació i Cultura, Alice Weber, i la representant del comitè balear d’Unicef, Patricia Greses, han presentat els quatre panells que lluirà Inca.
ajinca.net 16/10/2019 - 14:35:40

L'Ajuntament d'Inca instal·la senyals d'UNICEF com a reconeixement per ser "Ciutat Amiga de la Infància"


El batle d’Inca, Virgilio Moreno, la regidora d’Educació i Cultura, Alice Weber, i la representant del comitè balear d’Unicef, Patricia Greses, han  presentat els quatre panells que lluirà Inca com a distintiu per ser “Ciutat Amiga de la Infància”. D’aquesta manera, el consistori inquer donarà major visibilitat al reconeixement lliurat durant el novembre de 2018 a una gala a la ciutat d’Oviedo.

A través de la concessió del segell Ciutat Amiga de la Infància (CAI), UNICEF pretén reconèixer els municipis que vetllen pel bé dels drets de la infància. Per assolir-ho, l'Ajuntament d'Inca s’ha compromès a tot un conjunt de polítiques per millorar el benestar dels infants, alhora que ha creat el Consell de la Infància amb la participació dels centres educatius. Aquest reconeixement s’ha aconseguit després d’un procés de treball començat l’any 2016 amb la posada en marxa de diferents iniciatives que pretenen millorar la qualitat de vida dels nins i nines d’Inca.

“Aquests panells simbolitzen les nostres intencions en pro de la infància i el treball realitzat des de fa ja més de tres anys perquè la nostra ciutat esdevingui una Ciutat dels Infants”, ha explicat Alice Weber. Per la seva part, el batle Virgilio Moreno ha assenyalat que “fer polítiques pels infants és beneficiós pel conjunt de la Ciutat, perquè la fa més amable i inclusiva”.


Reciente
Visto
Comentado